Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΒΑΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΕΡΒΙΡΕ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Μαζί  με τους καφέδες και τα αναψυκτικά  σέρβιρε στους παραθεριστές θαμώνες  του και… ναρκωτικά το καφέ  μπαρ ενός 36χρονου Αλβανού στον Λαγανά της Ζακύνθου! 

Και επειδή η «πελατεία» του μαγαζιού δεν άφηνε τα κέρδη που περίμενε, είχε αναθέσει σε δυο υπαλλήλους του τη διακίνηση κοκαΐνης και χασίς στην ευρύτερη περιοχή!

Το παράνομο  αλισβερίσι που γινόταν στο  καφέ μπαρ υπέπεσε στην αντίληψη  των αστυνομικών του τοπικού τμήματος που έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, συνεπικουρούμενοι από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Σε διάφορα σημεία στον πάγκο του μπαρ του καταστήματος, ανακάλυψαν κρυμμένα τέσσερις συσκευασίες με συνολικά 122 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, άλλη μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 3,2 γραμμαρίων και δύο «φιξάκια» κοκαΐνης που ήταν έτοιμα για πώληση!

Ο Αλβανός  ιδιοκτήτης συνελήφθη μαζί με τον 23χρονο ομοεθνή του μπάρμαν, ενώ συνελήφθη και ένας 21χρονος Βρετανός υπάλληλος του καταστήματος που συμμετείχε στη διακίνηση ναρκωτικών. Στο σπίτι του, μάλιστα, κατασχέθηκαν ένα σπαθί μήκους 85 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ, μια σιδερογροθιά και ένας εκκενωτής ηλεκτρικού ρεύματος ( tazer ).

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και για οπλοκατοχή.