Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ηλεία:Πακιστανοί απήγαγαν, σκότωσαν και έθαψαν ομοεθνή τους -Δείτε το βίντεο!

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον θάνατο ενός 23χρονου νεαρού - Το πτώμα του βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή και το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται


Όλα ξεκίνησαν αργά χθες το απόγευμα, στην περιοχή Καλαθάς, του δημοτικού διαμερίσματος Κεραμυδιάς Ηλείας. Κάτοικοι της περιοχής, εντόπισαν σε δύσβατο σημείο ένα θαμμένο πτώμα και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ότι το θύμα, ήταν ένας 23χρονος Πακιστανός που είχε πέσει θύμα απαγωγής από ομοεθνείς του, στις 10 του περασμένου Αυγούστου. Οι δράστες τον κρατούσαν φυλακισμένο στο σπίτι τους και ζητούσαν λύτρα από συγγενικά του πρόσωπα για να τον απελευθερώσουν.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε για την υπόθεση η αστυνομία, οι απαγωγείς του
παρείχαν τα στοιχειώδη για την επιβίωσή του, αλλά το θύμα τους δεν άντεξε. Μετά από 3-4 μέρες, ο 23χρονος πέθανε και οι δράστες πέταξαν το πτώμα σε σημείο της δύσβατης περιοχής που βρέθηκε.

Το βρήκαν ομοεθνείς του, το έθαψαν και χθες κάτοικοι της περιοχής, το εντόπισαν σε στάδιο προχωρημένης αποσύνθεσης. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται. Δείτε το βίντεο του patrisnews.com...