Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Aφγανοί απήγαγαν και βασάνισαν Πακιστανούς στην Ελευθερούπολη

Απήγαγαν και βασάνισαν Πακιστανούς στην Ελευθερούπολη Απαγωγή απιστευτης αγριότητας με θύματα δύο Πακιστανούς, οι οποίοι βασανίστηκαν από επτά Αφγανούς, σημειώθηκε σε περιοχή της Καβάλας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν επτά Αφγανοί απήγαγαν δύο Πακιστανούς και τους μετέφεραν από αγροικία σε αγροτική περιοχή της Μουσθένης στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Οι απαγωγείς ζητούσαν από συγγενή ενός εκ των απαχθέντων που κατοικεί στην Ελλάδα το ποσό των 10.000 ευρώ, προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους.

Το μεσημέρι της Τετάρτης συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη οι τέσσερις εκ των επτά απαγωγέων, ενώ οι άλλοι τρεις αναζητούνται.

Χθες, αστυνομικοί μετέβησαν εκ νέου στην περιοχή, όπου εντόπισαν τους δύο Πακιστανούς να κινούνται με τα πόδια σε αγροτικό δρόμο, σε άσχημη ψυχοσωματική κατάσταση και με εμφανή τραύματα στο σώμα, τα οποία είχαν προκληθεί με μαχαίρι και πένσα από τους απαγωγείς.

Οι δράστες τούς είχαν αφήσει ελεύθερους, καθόσον δεν έλαβαν τα λύτρα που ζήτησαν, ενώ με χρήση βίας τούς είχαν αρπάξει το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.