Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΛΑΘΡΟMETANASTEΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ - ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ!


Την Παρασκευή 13 Μαίου γύρω στις 16:00, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ περιέπεσαν στο τρομερό σφάλμα να κάνουν για πρώτη φορά το καθήκον τους και να καταδιώξουν τους "έγχρωμους" λαθρομετανάστες που έκαναν παρεμπόριο, όπως κάθε μέρα στις οδούς Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, αλλά και έξω από την Νομική Σχολή

Οι λαθροέποικοι όμως ήταν καλά δασκαλεμένοι. Έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει ότι έχουν έρθει στο Ελλαδιστάν, όπου δεν τηρείται κανένας νόμος και όποιος είναι έγχρωμος μπορεί να κάνει ότι γουστάρει, μάζεψαν το εμπόρευμα τους και το μετέφεραν ήρεμα και ωραία εντός της Νομικής Σχολής, σε αυτό που υποτίθεται ότι είναι "άσυλο ιδεών". Γιατί ως γνωστόν, οι "εγχρωμοι" που κάνουν παρεμπόριο διώκονται για τις ιδέες τους συνεπώς έπρεπε να μπουν στο άσυλο. (δείτε φωτο στο τέλος)
Φυσικά οι γνωστοί αργόσχολοι ανθρωπιστές της ΑΡ.ΕΝ (ΣΥΡΙΖΑ) και ΡΑΠΑΝ-ΣΑΦΝ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ευαισθητοποιήθηκαν αμέσως και προπηλάκισαν τους κακούς μπάτσους.
Μάλιστα έκρυψαν και το παράνομο εμπόρευμα στα τραπεζάκια της παράταξης ΡΑΠΑΝ-ΣΑΦΝ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Στο τέλος, όλοι μαζί αποφάσισαν να κάνουν μια μεγαλειώδη πορεία με σκοπό να κλείσουν την οδό Ακαδημίας, κατά την προσφιλή συνήθεια τους, διαμαρτυρόμενοι έτσι για την κρατική αυθαιρεσία και τους κακούς μπάτσους.























κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση


ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
πηγη