Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ! ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Nέα επίθεση από Πακιστανούς με θύμα γυναίκα στο κέντρο της Πάτρας και σε ώρα αιχμής. 

Οι περιπτώσεις επιθέσεων σε γυναίκες έχουν γίνει αναρίθμητες και οι γυναίκες έχουν αρχίσει να μειώνουν τις βραδινές εξόδους τους ακόμα και σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης! 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η νεαρή γυναίκα είναι εργαζόμενη σε καφετέρια της οδού Γούναρη. Ήταν το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, όταν έφθασε στο κατάστημα που εργάζεται για να το ανοίξει και να το προετοιμάσει για τους βραδινούς πελάτες. Την ώρα που έβγαζε τα τραπεζάκια και τις καρέκλες έξω στο πεζοδρόμιο ανέβαιναν τρεις αλλοδαποί. 

Όταν πλησίασαν, συνέβη το εξής αναπάντεχο: Ο ένας από τους τρεις την πλησίασε από πίσω, της έπιασε τα οπίσθια και κόλλησε το σώμα του πάνω της! Και όλα αυτά τα έκανε στην οδό Γούναρη όπου ήδη η κίνηση είχε αρχίσει να είναι αυξημένη... Ωστόσο, κανείς από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν σταματούσε για να κάνει κάτι. 

Μάλιστα, ο λαθρομετανάστης είχε στριμώξει τη νεαρή εργαζόμενη πάνω στην τζαμαρία του καταστήματος και της μιλούσε στη γλώσσα του. Η ίδια έβαλε τις φωνές κι άρχισε να κουνάει με δύναμη τα χέρια της για να τον απωθήσει, όμως, εκείνος... δεν καταλάβαινε τίποτα. 

Συνέχισε να την πιέζει δείχνοντας ότι οι προθέσεις του θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα χειρότερες! Το ευτύχημα για την εργαζόμενη ήταν ότι μερικά μέτρα πιο πάνω εμφανίστηκε μία παρέα τεσσάρων ανδρών και στη θέα τους οι άλλοι δύο λαθρομετανάστες τράβηξαν το φίλο τους από τη γυναίκα κι άρχισαν να απομακρύνονται. Εκείνη φώναζε κι έβριζε ενώ ζητούσε και από την παρέα που πλησίαζε να σταματήσει για λίγο στο σημείο μην τυχόν και οι αλλοδαποί ξαναγυρνούσαν! 

Αυξάνονται τα περιστατικά
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η νεαρή εργαζόμενη τη γλίτωσε φθηνά. Την κατάλληλη στιγμή εμφανίστηκαν οι «σωτήρες» της, όπως η ίδια τους αποκάλεσε μιλώντας στον «Κόσμο». Όμως, οι επιθέσεις σε γυναίκες με δράστες λαθρομετανάστες έχουν αρχίσει να αυξάνονται ανησυχητικά. Ήδη στην Πάτρα έχει κυριολεκτικά... χαθεί το μέτρημα των ανάλογων περιστατικών. Θυμίζουμε ότι το πιο πρόσφατο κρούσμα, που είχε προκαλέσει σάλο στο πανελλήνιο, ήταν αυτό της επίθεσης ΛΑΘΡΟμεταναστών σε γυναίκα πίσω από τα αρχαίο ωδείο, όπου μάλιστα οι δράστες της... έβγαλαν το εσώρουχο και το πέταξαν στον αρχαιολογικό χώρο αλλά -ευτυχώς- δεν προχώρησαν σε βιασμό! 

πηγη