Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Προσκλητήριο αλλοδαπών εγκληματιών η Ελλάδα


Είναι εντυπωσιακό το ότι ακούμε για Αλβανούς και Ρωσοπόντιους κλπ. αλλοδαπούς, οι οποίοι εγκληματούν ξανά και ξανά και λέει "μπαινοβγαίνουν" στις φυλακές.

Το γιατί είναι προφανές -γιατί μπορούν.

Όταν συλλαμβάνονται από την αστυνομία και δίνουν ότι όνομα θέλουν κάθε φορά και με τους νόμους Καστανίδη, είτε δεν προφυλακίζονται είτε παίρνουν άδειες και εξαφανίζονται, είναι επόμενο να ξαναξαναεγκληματούν αφού νόμους -δικαστήρια -φυλακές τους έχουν γραμμένους.

Πάρτε παράδειγμα τους βουλγαρόγυφτους κατσαπλιάδες που έχουν κατακλέψει την χώρα και σίγουρα θα προκαλέσουν θύματα με εκτροχιασμούς τρένων. Ούτε καν φυλακίζονται όταν συλλαμβάνονται και διηγούνται τα συμβάντα στους φίλους τους σκασμένοι στα γέλια προσκαλώντας και άλλους στο γλέντι της εγκληματικότητας που γίνεται από αδίστακτα και ασυνείδητα αποβράσματα στην χώρα μας εξαιτίας ανύπαρκτων μέτρων καταστολής.

Γιατί να δίνεται η ευκαιρία σε τελειωμένους εγκληματίες να 'μπαινοβγαίνουν" στις φυλακές;
Το πολύ πολύ νάχουν μια δεύτερη ευκαιρία και μετά ισόβια καταναγκαστικά έργα και αν δεν γουστάρουν να γκρεμοτσακιστούν στην χώρα τους και να μην ξαναπατήσουν.

Αρκετά με ανθρώπινα δικαιώματα κλπ. βλακείες που καταλήγουν να είναι ανθελληνικά -όποιος δεν σέβεται μια ξένη χώρα που τον φιλοξενεί να τον παίρνει ο διάολος.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ