Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΝΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ;


Γράφει το γκεμπελικό πασοκο-σάιτ in.gr,που γνωρίζουμε ότι απασχολεί ΚΑΙ πολλούς λαθρομετανάστες:
Μικρές ομάδες ακραίων στοιχείων βρίσκονται στο σημείο της δολοφονίας και μεμονωμένα ορμούν και προπηλακίζουν αλλοδαπούς.

Επιπλέον, μοτοσικλετιστές περιφέρονται στους δρόμους γύρω και από την πλατεία Βικτωρίας, χτυπώντας επίσης αλλοδαπούς.

Το προηγούμενο βράδυ της Τετάρτης επικράτησε ένταση όταν μέλη της Χρυσής Αυγής σχημάτισαν ομάδες και άρχισαν να καταδιώκουν και να χτυπούν μετανάστες.

Οι αλλοδαποί που διατηρούν καταστήματα επί της οδού Ηπείρου φοβήθηκαν και αναγκάστηκαν να τα κλείσουν και να αποχωρήσουν από την περιοχή.

Στη συνέχεια, ακροδεξιοί επιχείρησαν να εισβάλουν σε δυο κτίρια που βρίσκονται στη περιοχή και τελούν υπό κατάληψη από άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, ωστόσο εμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.
 
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ,ΡΕ...ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ;ΠΩΣ ΟΙ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"...ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ;;;

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;

Τόσα χρόνια που οι Έλληνες κλείνουν τις επιχειρήσεις τους,φεύγουν από τα σπίτια τους,δολοφονούνται,βιάζονται και τρομοκρατούνται από τους "καημένους αλλοδαπούς",δεν είδαμε να...ιδρώνει τ'αυτί σας!
Εκεί όμως που η πρόκληση ξεπερνάει κάθε όριο,είναι όταν ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΜΑΓΑΖΙΑ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (όπως αυτά που φαίνονται στη φωτογραφία αριστερά,σε δρόμο του αθηναικού γκέτο πριν ξεβρωμίσει έστω και για λίγο,όπως έγινε σήμερα)!

Ρωτάμε λοιπόν τα τσουτσέκια του ΔΟΛ και όχι μόνο:

-Είναι νόμιμες οι επιχειρήσεις τους;

-ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ (υπομονή...έρχονται όλα σιγά-σιγά και θα κλάψουν μανούλες!);

-Αποδίδουν τον προβλεπόμενο ΦΠΑ,ΤΕΒΕ και λοιπές εισφορές στο Κράτος ή απολαμβάνουν σκανδαλωδών προνομιακών ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ;

-Πληρώνουν δημοτικά τέλη (Καμίνη ετοιμάσου!);

-Δέχονται ελέγχους από το Υγειονομικό;

-Δηλώνουν τους υπαλλήλους που απασχολούν;

-Το κυριότερο:ΑΠΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΤΟΥΣ;;;

ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΤΕΗΝΕΡ made in Mafia,ΠΟΥ...ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ;

-Πώς είναι δυνατόν η οικονομική κρίση,το Μνημόνιο κλπ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ,όταν τα αντίστοιχα ελληνικά κλείνουν το ένα μετά το άλλο;

Όταν θα απαντήσετε αναλυτικά έστω σε ένα από τα παραπάνω,ελεεινά και τρισάθλια παπαγαλάκια των Μμε,τότε θα μπορείτε να κλαίγεστε που οι λαθρομετανάστες "αναγκάστηκαν" να κλείσουν τα μαγαζιά τους!

Μέχρι τότε,ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!
πηγη