Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Όλη η Ελλάδα κλαίει στην κηδεία του 44χρονου Μανώλη - Σήμερα στις 12 στο νεκροταφείο Ζωγράφου η κηδεία.

- Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 44χρονο η δολοφονία του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο
- Στο ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο κοιμητήριο Ζωγράφου η κηδεία
- Τεράστια αστυνομική παρουσία υπό το φόβο των επεισοδίων

 

Στις 12 το μεσημέρι θα τελεστεί από το νεκροταφείο Ζωγράφου η κηδεία του 44χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε από αγνώστους αλλοδαπούς τα ξημερώματα της Τρίτης στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.


Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στον αδικοχαμένο 44χρονο Μανώλη Κανταρή που έχασε τη ζωή του για την κάμερα με την οποία θα κατέγραφε τη γέννηση του παιδιού του στο κέντρο της Αθήνας.

Η κηδεία θα γίνει στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο κοιμητήριο Ζωγράφου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες  όλη η περιοχή βρίσκεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ παραταγμένες έξω από το χώρο.

Στεφάνια έχουν στείλει η γυναίκα του αδικοχαμένου 44χρονου που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, το νοσηλευτικό προσωπικό, ο δήμος Ηλείας και η εταιρεία που εργαζόταν.

Ο 44χρονος εργαζόταν σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία στην Αθήνα σε υψηλόβαθμη θέση. Η 40χρονη γυναίκα που σε κατάσταση σοκ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους είναι γιατρός στο Ερρίκος Ντυνάν. Ο άτυχος άνδρας είχε ακόμη ένα παιδάκι δύο ετών.