Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Ηλεκτροσόκ στην περιουσία του ελληνικού λαού: Eγκληματικές οργανώσεις πακιστανών λεηλατούν μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η.


Ηλεκτροσόκ στην περιουσία του ελληνικού λαού: Eγκληματικές οργανώσεις πακιστανών λεηλατούν μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η.Στις περιοχές Κουτσοπόδι, Μοναστηράκι και Νέο Ηραίο Αργολίδας δρούσε ήδη από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη εγκληματική οργάνωση πακιστανών, οι οποίοι είχαν διακριθεί σε κλοπές και φθορές της δημόσιας περιουσίας της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας οι πακιστανοί δράστες είχαν κλέψει συνολικά 12 τόνους χαλκού, προκαλώντας στην Δ.Ε.Η. ζημιά ύψους 170.000 ευρώ! 

Παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η αστυνομία, μόλις δυο πακιστανοί ταυτοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ύστερα από έρευνα των ανδρών της ασφάλειας Άργους.

Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 28χρονο οι οποίοι ως μέλη της σπείρας είχαν λεηλατήσει τουλάχιστον 27 μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Τις ζημιές αυτές θα κληθεί να πληρώσει από την τσέπη του ο Έλληνας φορολογούμενος τόσο από την δυσβάσταχτη φορολογία όσο και από την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ.

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων σε συνδυασμό με τα εξοντωτικά μνημονιακά μέτρα προκαλούν ηλεκτροσόκ στην ήδη καταρρέουσα ελληνική κοινωνία.