Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Θεσπρωτία: Μαφία ναρκωτικών της Αλβανίας ζήτησε το κεφάλι του 26χρονου αλβανού

ImageHandler (7)Νέα συγκλονιστικά στοιχεία από την αστυνομία για το έγκλημα στη Θεσπρωτία. Οι αστυνομικοί έχουν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των τριών φερόμενων φυσικών αυτουργών του εγκλήματος και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε σε χωριό των Ιωαννίνων και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται

Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας του 25χρονου Αλβανού, ο οποίος είχε βρεθεί αποκεφαλισμένος έξω από το ποιμνιοστάσιο όπου εργαζόταν στην περιοχή Γλυκή της Θεσπρωτίας, φαίνεται πως έχουν βρει οι άνδρες της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν ήδη δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου συμπατριώτη του θύματος, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι τρεις άλλοι ομοεθνείς του τον υποχρέωσαν να τους οδηγήσει στην καλύβα όπου βρισκόταν ο 25χρονος και ότι ο ίδιος ήταν παρών στην δολοφονία την οποία περιέγραψε με λεπτομέρειες.

Βάσει της απολογίας του αλλοδαπού, οι αστυνομικοί έχουν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των τριών φερόμενων φυσικών αυτουργών του εγκλήματος και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε σε χωριό των Ιωαννίνων και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται.

Ως κίνητρο της δολοφονίας, φέρονται τα αντίποινα επειδή το θύμα λέγεται ότι κράτησε για τον εαυτό του ναρκωτικά τα οποία επρόκειτο να διακινηθούν και χρήματα που προέρχονταν από την πώληση ουσιών, σύμφωνα με σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.

Ο 28χρονος έχει επιβεβαιώσει ότι το κεφάλι του νεαρού βοσκού μεταφέρθηκε στην Αλβανία, απ’ όπου είχε δοθεί η εντολή για τη δολοφονία του