Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Παρακρατικοί στρατολογούν λαθρομετανάστες: Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. από την συνεχή παρουσία «προσφύγων» σε επεισόδια


Παρακρατικοί στρατολογούν λαθρομετανάστες: Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. από την συνεχή παρουσία «προσφύγων» σε επεισόδιαΟι συλλήψεις λαθρομεταναστών στα πρόσφατα επεισόδια, όπου οι παρακρατικοί της αριστεράς διέλυσαν την συγκέντρωση των Ελλήνων που διαμαρτύρονταν εναντίον των μνημονιακών μέτρων, προκάλεσε συναγερμό στην Ελληνική Αστυνομία.

Όπως σημειώνουν αξιωματικοί της Ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών, πλέον επιβεβαιώνονται οι υποψίες για προσηλυτισμό λαθρομεταναστών στα «κέντρα αλληλεγγύης», τις καταλήψεις “Hot Spot” και σε άλλους παρόμοιους χώρους.

Η παρουσία παρακρατικών στα επεισόδια που δημιουργούν οι λαθρομετανάστες, αλλά και η αντίστροφη παρουσία λαθρομεταναστών στα επεισόδια των παρακρατικών δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα και αποτελεί ουσιαστικά το προοίμιο της προσπάθειας ξένων πρεσβειών να μπορούν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα σε περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο, γι’ αυτούς, γεωπολιτικά και πολιτικά. Καθόλου τυχαίο που οι ΗΠΑ διόρισαν πρέσβη τους στην Ελλάδα κάποιον που ως τώρα ήταν πρέσβης τους στην... Ουκρανία.

Όπως σημειώνουν τα σχετικά ρεπορτάζ ήδη υπάρχει χαρτογράφηση των περίπου δέκα καταλήψεων όπου έχουν βρει καταφύγιο νεαροί και ανήλικοι λαθρομετανάστες ηλικίας 15-30 ετών και γαλουχούνται με τα «ιδανικά» των παρακρατικών για να βγουν στη συνέχεια στα πεδία μαχών του Πολυτεχνείου και του Συντάγματος.

Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και οι αναλυτές της Κρατικής Ασφάλειας εκφράζουν έντονη ανησυχία για το τι μπορεί να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες με όλες αυτές τις ζυμώσεις που γίνονται στα στέκια των αντεξουσιαστών.

Αξιωματικός με άριστη γνώση του θέματος τόνισε ότι πρόκειται για άγνωστο αριθμό μεταναστών χωρίς στοιχεία και χαρτιά, με σκληρά βιώματα, που κανένας δεν ξέρει τι μπορούν να κάνουν και μέχρι πού είναι διατεθειμένοι να φτάσουν».

Εμείς απλώς να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα είχε θιγεί και αναλυθεί από την εθνική εφημερίδα «Εμπρός» και από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» ήδη από τον Απρίλιο του 2015 και οι ιθύνοντες επέλεξαν να αγνοήσουν τις προειδοποιήσεις αντί να προβούν σε μέτρα προκειμένου η χώρα να αποφύγει τον συγκεκριμένο κίνδυνο.