Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Κρήτη : Σύλληψη Βρετανών για κατοχή κοκαίνης

Βρετανοί ήρθαν διακοπές και έφεραν μαζί και την... κοκαΐνη τους  - Κεντρική ΕικόναΤρεις νεαροί Βρετανοί –ένας 28χρονος και δύο 26χρονοι, οι οποίοι βρίσκονται στην Κρήτη από το περασμένο Σαββατοκύριακο κάνοντας τις διακοπές τους– συνελήφθησαν σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν πάνω από 100 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ειδικότερα κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα της Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου πραγματοποιήθηκε έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν οι τρεις τουρίστες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 111,9 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ και των 425 λιρών Ηνωμένου Βασιλείου, ως προερχόμενα από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών κ.ά.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.