Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε νεαρή Ελληνίδα στην Σάμο - Αποσιώπηση του συμβάντος με “άνωθεν εντολές” .. ΒΙΝΤΕΟ


Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε νεαρή Ελληνίδα στην Σάμο - Αποσιώπηση του συμβάντος με “άνωθεν εντολές”! ΒΙΝΤΕΟΜέχρι τώρα, τα «προσφυγάκια» ήταν συγκρατημένα με τις Ελληνίδες και πολύ επιθετικά με τις γυναίκες και τα παιδιά από τις χώρες τους. Τώρα φαίνεται πως αλλάζουν ρότα, κι αρχίζουν να επιτίθενται και στις Ελληνίδες!

Έτσι, την επίθεση που δέχθηκε η νεαρή κόρη του από 7-8 λαθρομετανάστες, στην Περιφερειακή οδό της Σάμου, κατήγγειλε ο πατέρας της σε ραδιοφωνική εκπομπή στον 2000 Fm – 99,8. Σύμφωνα με την καταγγελία του, οι λαθρομετανάστες προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν με το μηχανάκι που οδηγούσε, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν.

Και γιατί η καταγγελία έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό κι όχι στην Αστυνομία; Διότι, όπως είπε ο πατέρας της κοπέλας, η κόρη του πήγε στην αστυνομία να αναφέρει το συμβάν και την έδιωξαν (!!!), λέγοντάς της ότι… δεν μπορούν να κάνουν κάτι, γιατί δεν υπήρξε βιασμός και αρνήθηκαν να το καταγράψουν ακόμη και ως απόπειρα.

Προφανώς όχι από δική τους πρωτοβουλία, αλλά κατόπιν «άνωθεν εντολών» που έχουν δεχθεί από τους κυβερνώντες να ΚΡΥΒΟΥΝ την εγκληματικότητα των προστατευομένων τους!