Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Εξαιτίας των λαθρομεταναστών η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχασε μέσα σε δύο μήνες τα κέρδη μιας ολόκληρης χρονιάς


Εξαιτίας των λαθρομεταναστών η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχασε μέσα σε δύο μήνες τα κέρδη μιας ολόκληρης χρονιάςΤα καλά νέα για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ήταν ότι το 2015 έκλεισε με κέρδη 2,75 εκατομμυρίων ευρώ. Τα άσχημα νέα είναι ότι οι περίπου 70 ημέρες αποκλεισμού από τους “πρόσφυγες”, με την αμέριστη συμπαράσταση των “αλληλέγγυων”, στοίχισαν ζημίες της τάξεως των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό το οποίο βλέπουμε, δηλαδή, είναι ότι τα κέρδη μιας ολόκληρης χρονιάς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σχεδόν τα έχασε σε ένα διάστημα λίγο παραπάνω από δύο μήνες, εξαιτίας του κλεισίματος της Ειδομένης. Εξού και η χρησιμοποίηση των λέξεων “ήταν” για τα καλά νέα και “είναι” για τα κακά, τα οποία ως “φρέσκα” είναι που μετράνε κερδίζοντας όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία.

Τον λογαριασμό, φυσικά, δεν θα τον πληρώσουν ούτε οι “πρόσφυγες”, ούτε οι ενθαρρυμένοι από σκοτεινά κέντρα αποφάσεων “αλληλέγγυοι”, αλλά ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος θα κληθεί για πολλοστή φορά να συνδράμει αυτός οικονομικά για να καλυφθεί η οικονομική ζημιά του αποκλεισμού.

Τόσο η κυβέρνηση όσο και οι λοιποί συμμετέχοντες στο “συνταγματικό τόξο” όχι μόνο κράτησαν παθητική στάση απέναντι στις δολιοφθορές που υπέστη η σιδηροδρομική γραμμή, αλλά περιέβαλαν και με ένα είδος φωτοστεφάνου τόσο τους “πρόσφυγες” που κατέλαβαν την περιοχή όσο και τους “αλληλέγγυους” που τους συνέδραμαν στην παράνομη και ζημιογόνο για το Δημόσιο αυτή πράξη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ