Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Λαθρομετανάστες από το αφγανιστάν μέθυσαν και βίασαν 18χρονο ομοεθνή τους, στο κέντρο της Αθήνας!


«Πρόσφυγες» από το αφγανιστάν μέθυσαν και βίασαν 18χρονο ομοεθνή τους, στο κέντρο της Αθήνας!Άλλο ένα περιστατικό βιασμού έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη λίστα των εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί από κακόμοιρους «πρόσφυγες» στην χώρας μας.   

Το αποτρόπαιο γεγονός  έγινε στο Πεδίον του Άρεως το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, με τους αλλοδαπούς δράστες, να δηλώνουν για να ελαφρύνουν την θέση τους, ότι είχαν καταναλώσει αλκοόλ!

Δύο λαθρομετανάστες, υπήκοοι αφγανιστάν συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Κυψέλης, κατηγορούμενοι για βιασμό. Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 21 ετών, οι οποίοι την Μεγάλη Δευτέρα βίασαν έναν 18 χρονο ομοεθνή τους στο Πεδίον του Άρεως.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο δράστες μαζί με το 18χρονο ομοεθνή τους βρέθηκαν αργά το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας στο Πεδίον του Άρεως έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
 
Στην συνέχεια και με την χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν τον 18χρονο και προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και οι «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!