Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Προβλήματα δημιουργούν οι λαθρομετανάστες στον Άγιο Κοσμά. Η γκετοποίηση του Συριζα συνεχίζεται..

Αντίστροφα για τη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού, τους Ολυμπιακού Αγώνες του Ρίο, μετρούν οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην καρδιά του κόσμου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εκτός όμως από τα οικονομικά προβλήματα, οι Έλληνες πρωταθλητές καλούνται να αντιμετωπίσουν και τους λαθρομετανάστες – πρόσφυγες που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Αγίου Κοσμά και δημιουργούν πρόβλημα στην προετοιμασία τους.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», οι λαθρομετανάστες που ζουν στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού περιφέρονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις και εμποδίζουν το έργο των αθλητών.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως έχουν καταγραφεί και πάρα πολλές κλοπές, μέχρι και αθλητικού εξοπλισμού, ενώ βρίσκουν την ευκαιρία να χρησιμοποιούν τις βρύσες των αθλητών για να κάνουν μπάνιο και να πλύνουν τα ρούχα τους.

Από την πλευρά της, η ασφάλεια των εγκαταστάσεων εμπόδιζε τους συγκεκριμένους ανθρώπους να μπαίνουν στο χώρο που προετοιμάζονται οι Έλληνες αθλητές για τους Ολυμπιακού Αγώνες, όμως στη συνέχεια υποχώρησαν υπό τον φόβο των αλληλέγγυων...(!!)