Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Συμπλοκή μεταξύ Αλβανών στην Καρδίτσα

Όλοι μαζί στο Κέντρο Υγείας και μετά στα κρατητήρια μεταφέρθηκαν τρεις Αλβανοί, δυο άνδρες και μια γυναίκα, που ήρθαν στα χέρια λόγω προσωπικών διαφορών στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και προσπάθησαν να αλληλοσκοτωθούν!
 
Όλα ξεκίνησαν όταν διαπληκτίστηκαν ένας 41χρονος και ένας 38χρονος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο δεύτερος, έξω από το σπίτι του οποίου έγινε η συμπλοκή. Στη συνέχεια, ο 41χρονος εξύβρισε και τραυμάτισε ελαφρά την 30χρονη σύζυγο του θύματος, το οποίο μπήκε στο αγροτικό φορτηγάκι του και προσπάθησε να παρασύρει τον ομοεθνή του με αποτέλεσμα να συμπλακούν ξανά και να τραυματιστούν και οι δύο!
 
Στον τόπο του μακελειού έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Μουζακίου που συνέλαβαν και τους τρεις, τους πήγαν για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο τμήμα, όπου κρατούνται για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με κατηγορίες κατά περίπτωση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση. Το Ι.Χ. φορτηγό του 38χρονου κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της απόπειρας ανθρωποκτονίας.