Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Η 12ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/4 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 29ΧΡΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΠΙ ΕΝΝΕΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ


koritsaki1Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένα 11χρονο κορίτσι στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων και του Αγ. Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το ανήλικο παιδί, απήχθη και βιάστηκε κατ εξακολούθηση από αλλοδαπό που δούλευε μαζί με τον πατέρα της! 

Ο βρωμερός ημιπαράνομος εργάτης-τέρας, εκμεταλλεύτηκε ένα κομμάτι ψωμί που του έδωσαν και ανέβηκε στο κρεβάτι της οικογένειας αποδεικνύοντας ότι τα ζωώδη ένστικτα και η πολλαπλή στέρηση δεν τιθασεύονται ούτε με την φιλοξενία αλλά ούτε και με την καλωσύνη φιλήσυχων πολιτών που βγάζουν ένα κομμάτι ψωμί και θέλουν να ζουν σε καθεστώς οικογενειακής ηρεμίας.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ το ανήλικο κορίτσι ειναι η μαθήτρια, Ρουμανικής καταγωγής, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και τα ίχνη της είχαν χαθεί από το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου. 

Πρόκειται-σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- για την Minodora T. 12 χρόνων ην οποία αγνοείτο.
“Έχει ύψος 1.65 κι όταν χάθηκε φορούσε μαύρη ζακέτα και κόκκινη φούστα. Την υπόθεση χειρίζεται το «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε αναρτηθεί στη συγκεκριμένη σελίδα.

Τώρα το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έχει να διερευνήσει δύο σοβαρά ζητήματα; Πως έφυγε το παιδί, γιατί παρακρατήθηκε και τι ξέρουν(εαν ξέρουν κάτι) οι γονείς. Ποια είναι η ακριβής ταυτότητα του δράστη και ποιος ο ρόλος του μέσα στην οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πακιστανικής καταγωγής βρισκόταν στην Ελλάδα σε καθεστώς «ημιπαρανομίας» , όπως λέγεται, δηλαδή για περιορισμένο χρονικό διάστημα και με χαρτιά ώστε να μπορεί να δουλέψει. Τα γνωστά τερτίπια των απαράδεκατων νόμων του Πανούση και του Δένδια.
Εργαζόταν σε μια οικοδομή όπου και γνώρισε τον πατέρα της 11χρονης, του οποίου το σπίτι είχε επισκεφθεί λίγες φορές.

Γνωρίζοντας το 11χρονο αγγελούδι προσπαθούσε να το πλησιάσει προτείνοντάς του να πάνε βόλτα. Κατ αυτόν τον τρόπο το απήγαγε και το κρατούσε επί εννέα ημέρες σε ένα σπίτι. Ο ίδιος, όσο τον αναζητούσαν, έλεγε ότι είχε φύγει για το Πακιστάν προφασιζόμενος δουλειές.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κοριτσιού στις εννέα μέρες βιάστηκε πέντε φορές.
Η υπόθεση βγήκε μετά από παρακολούθηση της Ασφάλειας του Αγ. Παντελεήμονα. Ο αλλοδαπός εχει συλληφθεί , κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στο τμήμα ανηλίκων, ενώ αύριο ή τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για δεύτερη περίπτωση στην ίδια περιοχή, μετά την φοβερή αποκάλυψη που είχαμε κάνει για μέλος αριστερών οργανώσεων που είχε παρασυρθεί και βιαστεί σε άλλη γιάφκα από αλλοδαπά κτήνη. Θέμα που συγκαλύφθηκε πριν από την αποκάλυψη μας και επιδιώχτηκε να υποβαθμιστεί από τον γνωστό κύκλο ερμαφρόδιτων μοχλών του αστυνομικού κυκλώματος με τα επίσης γνωστά “βαποράκια” της πληρωμένης καθεστωτικής “ενημέρωσης” και των ρουφιάνων που περιτριγυρίζουν την κομματική ΓΑΔΑ.

Kαι κάτι ακόμα: Επιδιώξτε και πάλι να μας αμφισβητήσετε για να απολαύσουμε ένα δεύτερο ξεβράκωμα αλλά αυτή τη φορά πιο δημόσιο απο το προηγούμενο.
πηγη