Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ζουν ανάμεσα μας και εμείς…απολαμβάνουμε τον ΥΠΝΟ του ΔΙΚΑΙΟΥ!! Η ΕΥΠ συνέλαβε τζιχαντιστές στη Ρόδο!



servia-tzixantistesΕπειδή κάποια στιγμή κάποιοι “ανθρωπιστές” στην αριστερή κυβέρνηση, πρέπει να καταλάβουν ότι… δεν είναι όλοι οι λαθροματανάστες, ξεριζωμένοι πρόσφυγες εξαιτίας των πολεμικών συρράξεων.

Σύμφωνα με ενημερωτικό ιστότοπο: Στο Φαληράκι της Ρόδουκαι στην γύρω περιοχή συνελήφθησαν 6 άτομα…φερόμενα ως τζιχαντιστές, προχθές (Σάββατο 2/5/2015) και χθες ( Κυριακή 3 Μαΐου).

Σύμφωνα με καταγγελίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα parapona-rodou.blogspot.gr -και εμείς στο makeleio.gr αναδημοσιεύουμε διατηρώντας κάθε επιφύλαξηγίνεται λόγος για σύλληψη 6 ατόμων Αραβικής καταγωγής μετά από καταγγελίες Συρίων και Λιβανέζων μεταναστών, για τον λόγο του ότι προπαγάνδιζαν το Ισλάμ, την Σαρία το Τζιχάντ και ωθούσαν τους Μουσουλμάνους της περιοχής σε πράξεις και ενέργειες εναντίον των κατοίκων.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ιστοσελίδα, η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από Συρίους και Λιβανέζους μετανάστες που ζούν στην Ελλάδα εδώ και χρόνια. Η σύλληψη έγινε από κλιμάκιο της ΕΥΠ που ήρθε αμέσως από την Αθήνα και οδηγήθηκαν με καράβι στα κεντρικά κτήρια στην Αθήνα μετά της σύλληψη τους.

Άνδρες της ΕΥΠ παρέμειναν στο νησί της Ρόδου για συνέχιση της έρευνας.

*Φώτο Αρχείου