Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ : Σε κατάσταση ασφυξίας η Μυτιλήνη - Έχουν συγκεντρωθεί 700 λαθρομετανάστες! Σύντομα στις γειτονιές σας!

Σε κατάσταση ασφυξίας είναι από σήμερα το πρωί ο περίφραχτος χώρος του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης εκεί όπου καταφθάνουν καθημερινά από τα παράλια της Τουρκίας τα καραβάνια των λαθρομεταναστών.

Μέχρι το μεσημέρι είχαν συγκεντρωθεί εκεί περισσότεροι από 550 λαθρομετανάστες ενώ σε εξέλιξη ήταν και η συγκέντρωση περίπου άλλων 150 λαθρομεταναστών οι οποίοι βρίσκονται σε διάφορα χωριά της Λέσβου και περιμένουν τις αρχές ασφαλείας για να τους μεταφέρουν στο Λιμάνι.

Ανάμεσα στα 700 περίπου αυτά άτομα βρίσκονται πολλά γυναικόπαιδα, υπερήλικα άτομα, ακόμα και ανάπηροι άνθρωποι επάνω σε καροτσάκια.

Στον αντίποδα όλης αυτής της κατάστασης φτάνει εκτάκτως σήμερα το βράδυ στη Μυτιλήνη η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία θα διανυκτερεύσει απέναντι ακριβώς από το Λιμάνι της Μυτιλήνης σε γνωστό ξενοδοχείο και θα έχει απευθείας εικόνα των λαθρομεταναστών.

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ? ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ! ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ...