Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Σοκ στην Ξάνθη: Τέσσερις Ρομά λήστεψαν και βίασαν ομαδικά φοιτήτρια που κυκλοφορούσε κοντά στον οικισμό τους


Σοκ στην Ξάνθη: Τέσσερις Ρομά λήστεψαν και βίασαν ομαδικά φοιτήτρια που κυκλοφορούσε κοντά στον οικισμό τουςΘύμα βιασμού από τέσσερις Ρομά έπεσε τη Δευτέρα μια 21χρονη φοιτήτρια στην Ξάνθη

Υπόθεση βιασμού έχει σοκάρει τις τελευταίες ήμερες την Ξάνθη. Φοιτήτρια κατήγγειλε στην Αστυνομία τον βιασμό της από τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων κι ένας 13χρονος, ενώ στη συνέχεια οι δράστες την λήστεψαν. Το περιστατικό, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 21χρονης φοιτήτριας, οι τέσσερις δράστες τη χτύπησαν, την βίασαν και στη συνέχεια άρπαξαν την τσάντα της, μέσα στην οποία είχε 300 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Οι δράστες του ομαδικού βιασμού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, Ρομά. Η «ενέδρα» στην άτυχη κοπέλα, που κατάγεται από την Κομοτηνή και σπουδάζει σε πανεπιστημιακή σχολή της Ξάνθης είχε στηθεί λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον οικισμό Ρομά στο Δροσερό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι επιτήδειοι επιτέθηκαν στο θύμα και αφού το έσυραν λίγα μέτρα, πίσω από τους θάμνους, ασέλγησαν βάναυσα σε βάρος του. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι κρατούσαν ακινητοποιημένη την κοπέλα και ένας, ένας την βίασαν, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας ανήλικος 13 ετών, που φέρεται ότι πήρε μέρος στον βιασμό.

Μόλις οι δράστες ολοκλήρωσαν τις αρρωστημένες πράξεις τους, άρπαξαν την τσάντα, που περιείχε 300 ευρώ σε μετρητά και εξαφανιστήκαν.
Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία