Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες !!


Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίεςΟμάδα Αλβανών κρατουμένων συνεπλάκη με κρατούμενους από το Πακιστάν τουλάχιστον 2 νεκροί, πάνω από 20 τραυματίες!

Μεγάλη συμπλοκή έλαβε χώρα πριν από περίπου μια ώρα στην Γ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Ομάδα αποτελούμενοι από Αλβανούς και Άραβες κινήθηκε εναντίον μιας ομάδας Πακιστανών και δεν άργησαν να έρθουν τα χειρότερα. 

Όπως αναφέρουν πηγές, στην Γ' πτέρυγα κρατούνται αλλοδαποί αραβικής, αλβανικής και πακιστανικής καταγωγής και λίγο πριν τον εγκλεισμό τους και ενώ μόλις είχαν τελειώσει το βραδινό τους γεύμα συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αυτοσχέδια μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δύο από αυτούς και άλλοι 20 πιο ελαφρά.

Από τις πρώτες πληροφορίες προκύπτει ότι από την συμπλοκή έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, ενώ πάνω από 20 κρατούμενοι τραυματίστηκαν. Όλα ξεκίνησαν ξαφνικά και πολύ γρήγορα η ένταση κλιμακώθηκε με τραγικά αποτελέσματα. Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 20 τραυματίστηκαν.

Οι δύο νεκροί βρίσκονται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Έντεκα από τους τραυματίες νοσηλεύονται στο θεραπευτήριο του σωφρονιστικού καταστήματος, ενώ το ΕΚΑΒ έχει κινητοποιηθεί για να μεταφέρει ακόμη δέκα τραυματίες σε δημόσια νοσοκομεία.

Ήδη οι τρεις κρατούμενοι με τα σοβαρότερα τραύματα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας το οποίο δεν εφημέρευε, διαθέτει όμως την υποδομή προκειμένου οι τραυματίες να νοσηλευτούν φρουρούμενοι.