Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Παραδόθηκε ο Αλβανός οδηγός για το φόνο πατέρα τριών παιδιών στο Βόλο



sillipsiΠέντε ημέρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα έναν 29χρονος Έλληνα, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι, παρουσία του συνηγόρου του, στην Αστυνομία, ο οδηγός του μοιραίου Ι.Χ. που τον παρέσυρε και τον σκότωσε.

Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνέλαβαν σήμερα το μεσημέρι, τον 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που είναι ο δεύτερος δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονου τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτομαγιάς, έξω από μπαρ στη συνοικία Παλαιών. Ο δράστης παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, παρουσία του συνηγόρου του.

Σημειώνεται ότι το πρωί του Σαββάτου (μια ημέρα μετά το έγκλημα) συνελήφθη και ο 17χρονος αθίγγανος, που μετά από καυγά με τον 29χρονο, κάλεσε τον 30χρονο, που είναι κουνιάδος του και που τελικά οδηγούσε το Ι.Χ. που τον παρέσυρε, όταν βγήκε από το μπαρ.

Ο ανήλικος, μετά την προθεσμία που έλαβε θα απολογηθεί στην ανακριτή αύριο Τετάρτη, ενώ την ίδια μέρα ο 30χρονος θα οδηγηθεί με την ίδια κατηγορία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Σημειώνεται ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κλοπές και υποθέσεις με ναρκωτικά.

http://magnesianews.gr/