Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

Φρίκη χωρίς τέλος: Ο Βούλγαρος πα-τέρας έσφαξε, τεμάχισε κι έβρασε την 4χρονη Αννυ! - Τρεις οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 4χρονης

Η φρίκη δεν σταματά: Ο 27χρονος Βούλγαρος (στη φωτό με την κόρη του) που δολοφόνησε την 4χρονη Αννυ, όχι μόνο ομολόγησε το φόνο αλλά αποκάλυψε ότι μετά την δολοφονία της τεμάχισε το άψυχο κορμάκι της, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής!

Μεγάλο ερώτημα είναι τώρα το εάν και κατά πόσο γνώριζε τα όσα έγιναν η μητέρα της μικρής που εμφανιζόταν καθημερινά στα κανάλια με μια φωτογραφία της και την αναζητούσε.

Ο πατέρας της μικρής συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι και κρατείται στη ΓΑΔΑ. Οι Αρχές έφθασαν στη λύση του μυστηρίου με την εξαφάνιση της μικρής ύστερα από την κατάθεση φίλου του 27χρονου στον οποίο φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί το φρικαλέο έγκλημά του.

Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι αντιφάσεις στις οποίες είχε πέσει στην ανάκριση, τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα της μικρής αλλά και μια ατάκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε πει στον ανακριτή: «Νομίζετε ότι έχω σκοτώσει το παιδί μου, το έχω κάνει κομμάτια και το έχω πετάξει σε καμιά λεκάνη;».

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε βίντεο από την εκπομπή «Φως το τούνελ» της 1ης Μαΐου, ο πατέρας δολοφόνος εμφανίζεται στην εκπομπή και δίνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το τι έχει συμβεί στο 4χρονο κορίτσι.

Βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις βαραίνουν τρεις κατηγορούμενους για το αποτρόπαιο έγκλημα σε βάρος της μικρής Άννυ, μεταξύ των οποίων είναι και οι γονείς της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του πατέρα μετά τη σύλληψή του, αφορά στις αξιόποινες πράξεις της ανθρωποκτονίας, περιύβρισης νεκρού, ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία και παράνομης οπλοχρησίας και οπλοφορίας

Στη μητέρα της 4χρονης, σε βάρος της οποίας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης,  αποδίδονται οι κατηγορίες της εκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία, ενώ για το τρίτο πρόσωπο, που ακόμη δεν έχει κατονομαστεί επίσημα από τις αρχές είναι το αδίκημα της ψευδορκίας.


Πώς να χωρέσει ο νους του ανθρώπου τέτοια πράξη;