Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ηλεία: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ για 88χρονη – Αλβανοί μπούκαραν στο σπίτι της να την ληστέψουν

Θύμα ληστείας έπεσε μια 88χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της προχθές στα Λεχαινά.

Οι δράστες,τρεις υπήκοοι Αλβανίας, δεν έδειξαν να πτοούνται από το κεντρικό σημείο που βρισκόταν το σπίτι και μπήκαν σε αυτό παραβιάζοντας το αλουμινένιο παράθυρο του μπάνιου. 

Τελικά μετά από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας άμεσα η υπόθεση εξιχνιάστηκε και συνελήφθησαν οι τρεις από τους τέσσερις εμπλεκόμενους.

Οι τρεις δράστες αφότου μπήκαν στο σπίτι άρχισαν να αναζητούν αντικείμενα αξίας. Βρέθηκαν μπροστά στην ηλικιωμένη που τους αντιλήφθηκε και άρχισαν να την χτυπούν. Λίγο αργότερα έφυγαν από το σπίτι έχοντας πάρει μια τηλεόραση και διάφορα τιμαλφή αφήνοντας πίσω την ηλικιωμένη σε κακή κατάσταση.

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, καθώς το περιστατικό αυτό στο κέντρο της πόλης των Λεχαινών θορύβησε την τοπική κοινωνία, ενώ έδειξε στην Αστυνομία προς επρόκειτο για θρασύτατους δράστες. Από τις έρευνες εντοπίστηκαν δύο άτομα, υπήκοοι Αλβανίας 27 και 38 ετών οι οποίοι και ομολόγησαν τις πράξεις τους, ενώ εμπλέκεται στην υπόθεση ένας ακόμα δράστης ηλικίας 35 ετών. 

Οι αστυνομικοί όμως μέσα από την προανάκριση οδηγήθηκαν και στα ίχνη του κλεπταποδόχου της λείας της ληστείας. Πρόκειται για έναν 41χρονο επίσης υπήκοο Αλβανίας που διαμένει στη Μυρσίνη και που στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.
ilialive.gr