Τρίτη 5 Μαΐου 2015

10 χρόνια κάθειρξη σε Τυνήσιο για το βιασμό 14χρονης Γερμανίδας!!

Σε 10 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου 44χρονος από την Τυνησία, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό 14χρονης Γερμανίδας πριν από 13 χρόνια στη Ρόδο!

Σε βάρος του αλλοδαπού είχε ασκηθεί ποινική δίωξη και για αποπλάνηση ανηλίκου, σύμφωνα με τη “Ροδιακή”, η οποία όμως παραγράφηκε και έτσι χθες, μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία του βιασμού για την οποία δεν του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό και του επιβλήθηκε κάθειρξη δέκα ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Αν και η πράξη σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου με το οποίο παραπέμφθηκε η υπόθεση στο ακροατήριο, έγινε το 2001, εντούτοις η σύλληψη του 44χρονου – σήμερα- Τυνήσιου έγινε μόλις το 2013 και έκτοτε είναι στη φυλακή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν στις 3 Σεπτεμβρίου 2001 στις 2 το μεσημέρι στα Κολύμπια της Ρόδου όπου ο 44χρονος φέρεται να οδήγησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε την ανήλικη Γερμανίδα ηλικίας τότε 14 ετών με το πρόσχημα να μεταφράσει για λογαριασμό του ένα γερμανικό τραγούδι και εκεί ασέλγησε σε βάρος της, αναγκάζοντάς την σε πεοθηλασμό.
Πάντως απολογούμενος χθες ενώπιον του δικαστηρίου ο 44χρονος αλλοδαπός αρνήθηκε την κατηγορία όπως αυτή του αποδίδεται και ισχυρίστηκε πως όλα έγιναν με την συγκατάθεση αλλά και προτροπή της ανήλικης αλλοδαπής, η οποία του απέκρυψε την πραγματική της ηλικία.

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν είναι all inclusive και πως οι ανήλικοι φορούσαν διαφορετικά «βραχιολάκια» από αυτά των ενηλίκων όμως η νεαρή αλλοδαπή, το είχε αλλάξει και φορούσε των ενηλίκων.

Σε κάθε περίπτωση ο αλλοδαπός κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε από το δικαστήριο το οποίο με την απόφασή του τον έστειλε πίσω στην φυλακή.
Κατά της καταδικαστικής απόφασης ο Τυνήσιος άσκησε έφεση και έτσι η υπόθεση του θα εκδικαστεί το επόμενο διάστημα και σε δεύτερο βαθμό.