Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Πάτρα: Ένας νεκρός από άγριες συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στο λιμάνι

Στα τραύματά του υπέκυψε ο 17χρονος αλλοδαπός που χτυπήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια άγριων συμπλοκών μεταξύ ομάδων μεταναστών στο νέο λιμάνι της Πάτρας.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και από εκεί στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σε 11 προσαγωγές αλλοδαπών έχουν προχωρήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, μετά τον θανάσιμο τραυματισμού ενός Αφγανού λαθρομετανάστη έξω από τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Λαδόπουλου», που βρίσκεται απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λαθρομετανάστης εντοπίστηκε τραυματισμένος σε χώρο απέναντι από το νέο λιμάνι της πόλης. Ο 17χρονος ωστόσο δεν τα κατάφερε και μετά από λίγη ώρα άφησε την τελευταία του πνοή.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση να δώσει απαντήσεις όσον αφορά τα αίτια του θανάσιμου
.
Πάτρα: Άγριες συμπλοκές και νέα αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής (04/05/2018), περίπου στις 22:00! Για άγνωστο λόγο και κάτω από άγνωστες συνθήκες σημειώθηκαν άγριες συμπλοκές λαθρομεταναστών στο λιμάνι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι ένας 17χρονος.

Μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν, οι μετανάστες αποσύρθηκαν στα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια του Λαδόπουλου και της ΑΒΕΞ. Η αστυνομία, πλέον εφαρμόζει αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην παραλιακή ζώνη της πόλης.

Νωρίτερα άγριες  συμπλοκές μεταξύ ομάδων λαθρομεταναστών είχαν σημειωθεί στο ύψος του νέου λιμανιού της Πάτρας.