Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ένας πακιστανός και 3 ινδοί συνελήφθησαν στην Βοιωτία για καλλιέργεια τεράστιας φυτείας οπίου!


Ένας πακιστανός και 3 ινδοί “αγρότες” συνελήφθησαν στην Βοιωτία για καλλιέργεια τεράστιας φυτείας οπίου!Μια νέα διάσταση στον όρο των «προσφύγων», οι οποίοι μπορούν να γίνουν «επενδυτές» (σύμφωνα με την φαεινή σκέψη των συριζαίων εγκεφάλων) φαίνεται πως δίνει η είδηση ότι μια από τις μεγαλύτερες φυτείες με όπιο εντοπίστηκε στο Νεοχωράκι Βοιωτίας.

Σε περιφραγμένο οικόπεδο, 3 Ινδοί και 1 Πακιστανός, οι οποίοι και συνελήφθησαν, καλλιεργούσαν 3.700 οπιούχα φυτά, παπαρούνες!

Αυτή είναι η μεγαλύτερη καλλιέργεια οπίου που έχει βρεθεί στην Χώρα μας και το μέγεθός γίνεται αντιληπτό αν σκεφτεί κανείς ότι ένα κιλό όπιο φθάνει να πωλείται έως και 15.000 δολάρια!
Οι 4 αλλοδαποί κατοικούσαν σε χωράφι μέσα στο οικόπεδο το οποίο τους είχε παραχωρήσει Έλληνας, ο οποίος και αναζητείται.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς σ’ αυτή την είδηση με την ινδοπακιστανική «επιχειρηματική» σύμπραξη και τον πρόθυμο εγχώριο συνεργάτη τους που τους παραχώρησε το οικόπεδο στο οποίο διέμεναν; Τίποτα, καθώς το περιεχόμενο της είδησης είναι ικανό να μιλήσει από μόνο του και να δώσει τις δέουσες απαντήσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ