Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Νέο χτύπημα της συμμορίας αλλοδαπών: Λήστεψαν ισπανό στου Φιλοπάππου - Ο Τόσκας επιμένει ότι υπάρχει “αίσθημα ασφάλειας στο κέντρο”

Την ώρα που ο ανεκδιήγητος Τόσκας επιμένει να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να λέει εντελώς ανερυθρίαστα ότι «Όλο και περισσότεροι τουρίστες επιλέγουν κατά τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα και την Αθήνα ως προορισμό. Αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης και αυτό συμβαίνει γιατί εξασφαλίζουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους πολίτες», καθώς και ότι «Ειδικά για το κέντρο της Αθήνας, η Ελληνική Αστυνομία εφαρμόζει από τον περασμένο Μάρτιο νέο σχέδιο με επιπλέον πεζές περιπολίες σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες, εμπεδώνοντας το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες», ακόμη μια επίθεση σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο από την συμμορία που τρομοκρατεί και ληστεύει τουρίστες στον λόφο του Φιλοπάππου.

Το τελευταίο θύμα ήταν ένας ακόμη νεαρός Ισπανός τουρίστας, καθώς φαίνεται πως τα μέλη της συμμορίας δρουν κοντά στον αρχαιολογικό χώρο και χτυπούν κάθε ανυποψίαστο τουρίστα για να του αποσπάσουν την τσάντα, το πορτοφόλι, το κινητό ή την φωτογραφική μηχανή.

Σύμφωνα με κεντρικό δελτίο ειδήσεων, πρόκειται συνήθως για μία συμμορία 2-3 ατόμων, τα οποία είναι οπλισμένα με μαχαίρια και δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν σε όποιον αντισταθεί.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Αθήνας, οι επικίνδυνες αυτές συμμορίες αλωνίζουν εξαιτίας κυρίως της έλλειψης αστυνόμευσης και προσωπικού φύλαξης στον αρχαιολογικό χώρο του Φιλοπάππου.

Και όμως, ενώ ο φόβος και ο τρόμος της ανομίας και της παραβατικότητας κυριαρχούν στην Αθήνα (και όχι μόνον) και την έχουν μετατρέψει σε ζούγκλα, ο Τόσκας συνεχίζει να πίνει αμέριμνος το καφεδάκι του και να προκαλεί το Πανελλήνιο με το κραυγαλέα άστοχο περιεχόμενο των δηλώσεών του και την ανικανότητα των πράξεών του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ