Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Νέες αιματηρές συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών στην Πάτρα


Νέες αιματηρές συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών στην ΠάτραΗ επιθετικότητα των λαθρομεταναστών στην Πάτρα βρίσκεται σε έξαρση, καθώς την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των αστυνομικών για την καταγγελία οδηγού νταλίκας ότι απειλήθηκε με πιστόλι από λαθρομετανάστη για να τον αναγκάσει να φυγαδεύσει ομοεθνείς του στην Ιταλία, μια νέα αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αφγανών αναστάτωσε την Πάτρα.

Στο ύψος της ΑΒΕΞ στην Δυμαίων συνεπλάκησαν το απόγευμα της Δευτέρας ομάδες αλλοδαπών με καδρόνια και ένας λαθρομετανάστης μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Οι τουρίστες που βρίσκονταν στον σταθμό υποδοχής του λιμανιού έμειναν άναυδοι όταν είδαν έναν λαθρομετανάστη να τρέχει αιμόφυρτος με τραύματα σε όλο του το σώμα, καθώς είχε προσπαθήσει να περάσει τα συρματοπλέγματα του φράχτη στην ζώνη ISPS, αλλά έπεσε πάνω τους από μεγάλο ύψος!

Και όλα αυτά, ενώ εξακολουθεί να αναζητείται ο 27χρονος αφγανός που πυροβόλησε κατά λάθος έναν 20χρονο ομοεθνή του (ενώ προφανώς σκόπευε να πυροβολήσει κάποιον άλλον) στην πύλη του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, την ίδια ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες για παράνομο οπλισμό στα χέρια των αλλοδαπών που διαβιούν στα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια κοντά στο νέο λιμάνι της Πάτρας.

Θα πρέπει να συμβεί ένα νέο μεγάλο κακό για να δοθεί, επιτέλους, ένα οριστικό τέλος σ’ αυτή την οικτρή κατάσταση που επί χρόνια βασανίζει την Πάτρα και τους κατοίκους της, οι οποίοι ζουν υπό ένα καθεστώς συνεχούς ανασφάλειας; Στην Ελλάδα του «Συνταγματικού τόξου» όλα, δυστυχώς, τα αρνητικά ενδεχόμενα είναι πιθανά…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ