Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Στο ξεχαρβαλωμένο κράτος των “ανοιχτών συνόρων” λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν στον νομό Ροδόπης!


Με την συγκυβέρνηση των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» Τσίπρα και Καμμένου (επαναλαμβάνουμε και Καμμένου του… πατριωταρά - σιγά να μην πατήσεις την… ουρά!), όλα τα μέρη του μνημονιακού προτεκτοράτου Ελλαδιστάν είναι… προορισμοί.
Όχι μόνο τουριστικοί, αλλά και… «προσφυγικοί»!

Μια πρωτοφανής υπόθεση διακίνησης «προσφύγων» εξελίχθηκε στο νομό Ροδόπης. Σκάφος με σημαία Τουρκίας που διέσχισε σχεδόν όλο το Θρακικό πέλαγος -ανενόχλητο από τα… κομάντα των Καμμένου και Αποστολάκη- κατέπλευσε τελικώς στην παραλία της Μολυβωτής μεταφέροντας 53 «προσφυγάκια» άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά.

Το σκάφος ξεκίνησε από τα παράλια της Τουρκίας, όπως δήλωσαν στην εφημερίδα Χρόνος της Κομοτηνής τα «προσφυγάκια», που είχαν παραληφθεί από την πόλη Ακσαράι επαρχία της κεντρικής Τουρκίας στην περιοχή της Καππαδοκίας. Στις 3 τα ξημερώματα ξεκίνησαν από την Τουρκία και στην Μολυβωτή εντοπίστηκαν γύρω στις 10 το πρωί.

Λιμενικοί που έσπευσαν πρώτοι και αστυνομικοί τους εντόπισαν να περπατούν μέσα σε χωράφια σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από το σημείο της παραλίας όπου κατέπλευσε το σκάφος.
Τα σχόλια δικά σας!