Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Σύλληψη άγριας συμμορίας Αλγερινών κακοποιών στο κέντρο της Αθήνας μετά από μάχη

Συνελήφθησαν τελικά τρία μέλη της σπείρας Αλγερινών «προσφύγων» οι οποίοι με όπλα ή μαχαίρια τρομοκρατούσαν και λήστευαν  πολίτες στο κέντρο της Αθήνας. 

Εικόνες πρωτόγνωρες δίχως άλλο μέχρι και πριν απο λίγα χρόνια τις οποίες όμως όλοι θα πρέπει να αρχίσουν να συνηθίζουν, χαρη στο ξεπούλημα της κοινωνίας απο μια σειρά προδοτικών κυβερνήσεων.

Μάλιστα οι Αλγερινοί, οι οποίοι προφανώς πέρασαν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας ως «πρόσφυγες», το μεσημέρι της Κυριακής στο λόφο του Στρέφη, λήστεψαν δύο φοιτήτριες αλλά και επιτέθηκαν σεξουαλικά.

Το θράσος τους ήταν τέτοιο ώστε μετά  την επίθεση στις κοπέλες, το τρίο της αλγερινής  ομάδας με το μαύρο πιστόλι μετακινήθηκε στην πλατεία Κάνιγγος όπου περικύκλωσαν έναν ηλικιωμένο για να τον ληστέψουν.

Όμως οι περιγραφές των δύο φοιτητριών  οδήγησε στη σύλληψη των τριών Αλγερινών από την ομάδα ΟΠΚΕ.

Μια σύλληψη επεισοδιακή καθώς οι δράστες, όπως προφανώς ήταν συνηθισμένοι από τη χώρα τους,  μόλις είδαν τους αστυνομικούς να πλησιάζουν τους επιτέθηκαν και με μπουνιές και κλωτσιές προσπάθησαν να ξεγλιστρήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στον Εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί και σε άλλες δύο επιθέσεις ενώ οι αναλυτές της Ασφάλειας κάνουν λόγο για ένα από τα πλοκάμια μιας μεγάλης συμμορίας βορειοαφρικανών όλοι τους «πρόσφυγες» που έχει απλωθεί στο κέντρο της Αθήνας και με την απειλή όπλων ληστεύει και τρομοκρατεί τα θύματα της.

Αυτό δε που τους προβληματίζει είναι το γεγονός, όπως προκύπτει από την περίπτωση των δύο φοιτητριών, ότι εκτός από ληστείες έχουν αναβαθμίσει την κακοποιό δράση τους και δεν διστάζουν να πραγματοποιήσουν και επιθέσεις σε ανυπεράσπιστες γυναίκες με σεξουαλικά κίνητρα.
Η τελευταία επίθεση της άγριας ομάδας των Αλγερινών ληστών με τα πιστόλια πραγματοποιήθηκε μεσημέρι στο λόφο του Στρέφη..!

Όλα έγιναν εχθές στις 14:50 δηλαδή μέρα-μεσημέρι.
Οι δύο φοιτήτριες έκαναν βόλτα στο σημείο όταν ξαφνικά το τρίο των Αλγερινών τις πλησιάζει και χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν ο ένας βγάζει το μαύρο πιστόλι και το κολλάει στο λαιμό της μιας κοπέλας λέγοντας της ψιθυριστά ότι αν φωνάξει θα πατήσει τη σκανδάλη.
Οι άλλοι δύο αρχίζουν να τις ψάχνουν στις τσέπες και στις τσάντες και αρπάζουν τα κινητά τους τηλέφωνα και ο,τι είχαν πάνω τους.

Στη συνέχεια ζητούν να καθίσουν κάτω στο έδαφος και τότε ο ένας από αυτούς με το πιστόλι στο χέρι ορμάει στην κοπέλα και αρχίζει να τη θωπεύει.
Η φοιτήτρια ενστικτωδώς βάζει τις φωνές και οι ληστές βλέποντας να πλησιάζει κόσμος το βάζουν στα πόδια. Τα θύματα ειδοποιούν την Άμεσο Δράση και στη συνέχεια πηγαίνουν στο Α.Τ Εξαρχείων όπου δίνουν κατάθεση.

Στη συνέχεια  ομάδα των Bορειοαφρικανών  μετακινείται προς την πλατεία Κάνιγγος όπου εντοπίζει έναν ηλικιωμένο.
Τον περικυκλώνουν, για να τον ληστέψουν.
Όμως εκείνη την ώρα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή και είχαν λάβει και σήμα από την Άμεση Δράση καταφέρνουν και τους περνούν χειροπέδες μετά από “μάχη” που χρειάστηκε να δώσουν.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία ενώ οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εξαρχείων που χειρίζονται την υπόθεση, κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν σε άλλες δύο επιθέσεις και ειδικότερα στις 25 Μαρτίου όταν λήστεψαν ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών στην οδό Θεμιστοκλέους με λεία 80 ευρώ αλλά και στις 2 Απριλίου στου Στρέφη όταν κόλλησαν σε δύο νεαρούς το πιστόλι για να τους αρπάξουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τη μηχανή του ενός.

Διευκρινίζεται πάντως ότι μετά από μια σύντομη περίοδο κράτησης στις φυλακές οι Αλγερινοί απλά θα αποφυλακιστούν χωρίς να απελαθούν καθώς αυτό έρχεται σε αντίθεση με την πάγια θέση των αρμοδίων αρχών: Καμία απέλαση.