Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Συμμορίες λαθρομεταναστών σφάχτηκαν με χατζάρες στην Πλατεία Βάθη! Έτσι μειώθηκε η εγκληματικότητα κ. Τόσκα; BINTEO

Σκληρές εικόνες από συμπλοκές λαθρομεταναστών καταγράφηκαν σε ερασιτεχνικό βίντεο από την πλατεία Βάθη

Αυτή είναι η πραγματικότητα στην πρωτεύουσα της χώρας. Το κέντρο της Αθήνας «πνίγεται» στους λαθρομετανάστες οι οποίοι δε διστάζουν να λύσουν τις διαφορές τους μέρα μεσημέρι με μαχαίρια και χατζάρες.

Σκηνές χάους στην οδό Αχαρνών, στην πλατεία Βάθη, όπου λαθρομετανάστες που έχουν καταλάβει το πρώην δεύτερο γυμνάσιο Αθηνών σφάχτηκαν μεταξύ τους με μαχαίρια και λοστούς στην μέση του δρόμου την ώρα που περνούσαν λεωφορεία, αυτοκίνητα και μηχανές.

Δεκάδες άτομα ήρθα στα χέρια αδιαφορώντας για οτιδήποτε, η κάμερα κατέγραψε έναν άνδρα σε κατάσταση αμόκ να κρατάει χατζάρα και να επιτίθεται στους αντίπαλους. Για περίπου πέντε λεπτά, η Αχαρνών μετατρέπεται σε πεδίο μάχης, με τους εμπλεκόμενους να τρέχουν δεξιά και αριστερά εφοδιασμένοι με λοστούς, φτυάρια, μαχαίρια και να «λύνουν» τις διαφορές τους.

Η συμπλοκή πήρε διαστάσεις όσο περνούσε η ώρα και όταν έφτασαν στο σημείο άνδρες της αστυνομίας, οι λαθρομετανάστες εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά, ενώ πολλοί βρήκαν καταφύγιο στο υπό κατάληψη κτίριο. Τα περιστατικά βίας και ανομίας στην περιοχή είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο: «Δεν τολμάμε να βγούμε από τα σπίτια μας» καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

Οι παραπάνω σκληρές εικόνες αποδεικνύουν ότι οι Σύριζα-Ανέλ και ο υπουργός Προ-Πο Τόσκας δεν έχουν κανένα σχέδιο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Αντιθέτως οι λαθρολάγνες πολιτικές που εφαρμόζουν ευνοούν τέτοια φαινόμενα ανομίας και ωμής βίας που κάνουν αφόρητη την ζωή των κατοίκων.