Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

"ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ" ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - Το State Department "αδειάζει" τον Ε.Βενιζέλο: "Έχετε τζιχαντιστές στην Ελλάδα συλλάβετέ τους"

Από το "Δεν υπάρχουν ισλαμιστές τρομοκράτες στην Ελλάδα του Ε.Βενιζέλου" πήγαμε στο "υπάρχουν και είναι και πολλοί" του State Department. H κυβέρνηση των ΗΠΑ ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να συλλάβει κάποια μέλη του Ισλαμικού Κράτους που ταξίδεψαν στην Ελλάδα, από τη Βοσνία και την Αλβανία, δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι "αδειάζοντας" κυριολεκτικά τον Έλληνα ΥΠΕΞ.
 
Όταν όμως στην χώρα εισέρχονταν χιλιάδες ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών τότε κάθε προσπάθεια περιφρούρησης των συνόρων το State Department σε συνδυασμό με τις γνωστές και χρηματοδοτούμενες από τη CIA ΜΚΟ, την έβγαζε ως δέιγμα "ξενοφοβίας, και ρατσισμού".
 
Ειδικότερα, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε: «Λοιπόν, ξέρω -και επιτρέψτε μου- σε γενικές γραμμές, έχουμε, φυσικά, εκφράσει την ανησυχία μας σχετικά με τη ροή των ξένων μαχητών μέσα και έξω από τη Συρία και το Ιράκ, με πολύ σαφείς όρους. Αυτό δεν είναι ένα θέμα το οποίο συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε ότι από τις 15.000 ξένους μαχητές, τουλάχιστον 2.000 από αυτούς πιστεύουμε ότι είναι δυτικοί. Μπορώ να το δω αυτό πιο συγκεκριμένα ή αυτές τις συγκεκριμένες εκθέσεις και να δούμε αν υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτό».
 
σβΣημειώνεται ότι προσφατα συνελήφθη ισλαμιστής ύποπτος για τρομοκρατία και συμμετοχή στη συριακή σύγκρουση στο Βέλγιο ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα για περίπου έξι μήνες με άδεια παραμονής! Αυτό δεν θα συνέβαινε αν οι περιβόητες και αμερικανοκίνητες ΜΚΟ επέτρεπαν στα ευρωπαϊκά κράτη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα να φυλάξουν επαρκώς τα σύνορά τους.
 
Ιδού οι επιγραφές με το σύνθημα μίσους της τζιχάντ που έχουν κατακλύσει την Αθήνα ζωγραφισμένο σε τοίχους στην Αττική, όπου ζουν εκατομμύρια λαθρομεταναστών, οι οποίοι άλλοτε επιστρατεύονται με την βία και άλλοτε οικειοθελώς, οι φωτό είναι από το makeleio.gr.
 
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
31
32
 

ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
33
34
 

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
35
 

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ
36
 
ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
37

ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Οι ισλαμιστές που “δεν υπάρχουν” σύμφωνα με τον Ε.Βενιζέλο, σήκωσαν την σημαία του τζιχάντ και σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην Θήβα, το οποίο σας το αποκαλύψαμε ΠΡΩΤΟΙ, στις 7 Ιουλίου του 2014, γιατί μετά από μήνες τηλεοπτιοί δίαυλοι μίλαγαν για αποκλειστικό θέμα, και έδειχναν την φωτογραφία που τραβήξαμε οι ΙΔΙΟΙ λίγο έξω από το σταθμό της Θήβας

Ιδού για να μην την ξεχνάμε
40

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας Los Angeles Times, τους τελευταίους μήνες έχουν εντοπιστεί έξι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους οι οποίοι επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή οι αναλυτές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και για την Αλβανία, επειδή μπορεί να αποτελέσει θύλακας δράσης και εκπαίδευσης τζιχαντιστών.

Μαχητές της ISIS που βρίσκονται σε Αλβανία, Κόσοβο και Βοσνία και χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως «γέφυρα» από και προς τη Συρία. Οι Κήποι του Έβρου, η Ορεστιάδα, η Λέσβος αποτελούν τις πύλες εισόδου και εξόδου τόσο αραβικής καταγωγής υπηκόων δυτικοευρωπαϊκών χωρών όσο και Σύρων και Ιρακινών λαθρομεταναστών.

Μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως 300 Αλβανοί μαχητές εντάχθηκαν στην ομάδα Al Nusra Front του Ισλαμικού Κράτους, ενώ 40 από αυτούς συνελήφθησαν στη συνέχεια στο Κόσοβο.
Πολλοί τους θεωρούν μισθοφόρους απλά, που τους πληρώνει το ISIL, κανείς όμως δεν αναφέρει ότι οι ΗΠΑ έδιναν αφειδώς τα χρήματα στην εγκληματική οργάνωση για να πληρώνει τους μισθοφόρους αυτούς. Έντεχνα αποκρύβεται από το κοινό και ως γνωστόν ότι κρύβεται ξεχνιέται.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr