Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ- ΘΡΙΛΕΡ με τον ΑΛΒΑΝΟ Μακελάρη της Π.ΡΑΛΛΗ- Κάτι βρωμάει στην Υπόθεση- Βρίσκεται σπίτι του και παριστάνει τον Ψόφιο Κοριό-”Δεν θυμάμαι τίποτα” λέει για το Τροχαίο- Ενδέχεται να αφεθεί Ελεύθερος!

sp
Ελεύθερος είναι αυτήν την ώρα στο σπίτι του με κατ΄οίκον περιορισμό ο οδηγός αλβανικής καταγωγής που με το αυτοκίνητο smart προκάλεσε το αιματηρό τροχαίο της Πέτρου Ράλλη με τρεις νεκρούς...!!

Ο Αλβανός  επικαλέστηκε τα γνωστά προβλήματα επιληψίας που ισχυρίζεται ότι έχει και βρέθηκε στο νοσοκομείο. Αυτήν την ώρα είναι σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος πριν ξεκινήσει την απολογία του ζητούσε συνεχώς συγνώμη. Στην απολογία του  ισχυρίστηκε ότι
την ώρα που οδηγούσε έπαθε κρίση επιληψίας,  το ποδι του κολλησε στο γκαζι,  και δεν μπορουσε με κανενα τροπο να σταματησει ή να κόψει ταχύτητα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε πως το μεγαλο του λαθος ηταν πως ενώ γνώριζε το πρόβλημα υγείας  που αντιμετωπίζει εβγαλε δίπλωμα και οδηγούσε κανονικά.

Η διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα θα λυθεί απο το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμείνει  σε κατ οικον περιορισμό. Από τον νεαρό αφαιρέθηκε το διαβατήριο αφού  του επιβλήθηκε  και ο περιοριστικούς  όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα προέκυψε μετά την απολογία του 27χρονου Αλβανού που προκάλεσε το θανατο τριων ανθρωπων με την κουρσα θανάτου στην οδο Π.Ραλλη.
Ο νεαρός απολογήθηκε στο Τζανειο νοσοκομείο, οπου και νοσηλευεται φρουρούμενος.  Μετα την απολογια του προεκυψε διαφωνια μεταξυ του 4ου ανακριτη και εισαγγελεα, με τη μια πλευρα να ζητα την προφυλακιση του, και την αλλη να προτείνει να παραμειναι ελεύθερος με τους περιοριστικους ορους της απαγόρευσης εξοδου απο τη χωρα, της εμφανισης σε ΑΤ της περιοχής του 2 φορές το μηνα, και της αφαίρεσης διαβατηριου.
Η διαφωνια θα λυθει απο το δικαστικο συμβουλιο και μεχρι τότε ο κατηγορουμενος θα παραμείνει  σε ΚΑΤ οικον περιορισμό.



ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αίτημα για να αφεθεί ελεύθερος κατέθεσε ο Ρουμάνος οδηγός-killer της νταλίκας του πολύνεκρου τροχαίου στη Βέροια!
Προσφυγή για να αφεθεί ελεύθερος ως την δίκη κατέθεσε ο Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο με 5 νεκρούς και 30 τραυματίες στην Εγνατία οδό στο ύψος της Βέροιας πριν από 10 ημέρες. Σύμφωνα με το laikoyra.gr μέσω του συνηγόρου του, υποστήριξε ότι και κατά την απολογία του, δηλαδή πως δεν ευθύνεται ο ίδιος για την καραμπόλα αλλά η έλλειψη μέτρων. Τις επόμενες ημέρες το συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την προσφυγή του.
πηγη makeleio.gr