Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Εντοπίστηκε και ανακρίνεται ο Αλβανός που κατηγορείται για το ΦΟΝΟ της ζωγράφου στη Νάξο!

6666666666666666Ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα Νάξου ο 31χρονος Αλβανός που φέρεται ως υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για τη δολοφονία της 59χρονης ζωγράφου Κατερίνας Ζαζάνη. 

Αν και είχε διαφύγει από το νησί, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον προσάγουν στη Νάξο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως σε ποια περιοχή βρέθηκε ο αλλοδαπός, καθώς ακόμη δεν υπάρχει σύλληψη αλλά μόνο προσαγωγή.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν για ποινικά αδικήματα και μάλιστα χρησιμοποιούσε πολλά διαφορετικά ονόματα με τα οποία είχε εργαστεί και σε άλλες περιοχές της χώρας, στην οποία βρίσκεται παράνομα χωρίς να διαθέτει ταξιδιωτικά έγγραφα, όπως εκατοντάδες άλλοι χιλιάδες «οικονομικοί μετανάστες».

Ο 31χρονος φέρεται να αρνήθηκε κατ’ αρχήν ότι στραγγάλισε την άτυχη γυναίκα για να εκδικηθεί επειδή διέκοψε την συνεργασία τους. Ωστόσο, και μόνο το γεγονός ότι έφυγε βιαστικά από τη Νάξο πριν αποκαλυφθεί το έγκλημα, είναι επιβαρυντικό γι’ αυτόν.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται όταν ολοκληρωθεί. Στο μεταξύ, το θύμα του στυγερού εγκλήματος κηδεύτηκε χθες Τρίτη στο νησί μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής.