Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Χειροπέδες σε διακινητές κοκαΐνης στα Ιωάννινα

Δύο διακινητές κοκαΐνης, ένας 26χρονος Αλβανός και μία 23χρονη ημεδαπή, συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, έπειτα από αιφνιδιαστική αστυνομική έρευνα στο σπίτι τους, το οποίο είχε μετατραπεί σε κρύπτη και χώρο αγοραπωλησίας ναρκωτικών.
 
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των εξειδικευμένων δράσεών τους για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση στα Ιωάννινα, όπου συνέλαβαν έναν 26χρονο υπήκοο Αλβανίας και μία 23χρονη ημεδαπή, που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και διακίνηση κοκαΐνης στην πόλη των Ιωαννίνων.
 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι, όπου διαμένουν ο 26χρονος Αλβανός και η 23χρονη ημεδαπή, το οποίο χρησιμοποιούσαν σαν κρύπτη και χώρο αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών.
 
Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 
25 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (26,9) γραμμαρίων.
μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
τρία κινητά τηλέφωνα.
Επίσης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και τέσσερις ημεδαποί, οι οποίοι προμηθεύτηκαν από τους παραπάνω δράστες ένα φιξάκι με κοκαΐνη, βάρους 0.9 γραμμαρίων.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.