Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Συνελλήφθη Γκανέζος που μετέφερε κοκκαίνη, στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

cocaini
Συνελήφθη στο Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης 37χρονος Γκανέζος για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών.


Ο 37χρονος αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα κοκαΐνης), από την Αφρική προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.

Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους -586- γραμμαρίων.

Συνελήφθη προχθές (1-10-2014) το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ένας 37χρονος υπήκοος Γκάνας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από το Έντεμπε Ουγκάντας, μέσω Κωνσταντινούπολης.

Ο 37χρονος αλλοδαπός μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης, με τη μέθοδο της καταπόσεως, το συνολικό βάρος της οποίας ανέρχεται στα -586- γραμμάρια.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα κοκαΐνης), από την Αφρική προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.