Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Χειροπέδες σε σε τρεις Βούλγαρους διακινητές

Συνελήφθησαν, χθες (25-10-2014) τα ξημερώματα στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, τρεις διακινητές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 39, 28 και 34 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Συνελήφθησαν επίσης και τέσσερις αλλοδαποί μετανάστες, υπήκοοι Αφγανιστάν (δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 52, 50, 27 και 21 ετών).

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες τα ξημερώματα, στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα τα οποία ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στο πρώτο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο Βούλγαροι διακινητές και δύο λαθρομετανάστες ενώ στο άλλο αυτοκίνητο, επέβαινε ο τρίτος διακινητής και ένα ζευγάρι λαθρομεταναστών με το ανήλικο μωρό τους.

Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.