Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ISIS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ «ΠΡΟΣΦΥΓΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . “Δούρειος Ίππος η λαθρομετανάστευση”

Ισλαμιστές της ISIS έρχονται στην Ευρώπη υπό το μανδύα του «πρόσφυγα» σκοπεύοντας να δημιουργήσουν πυρήνες της οργάνωσης σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αναφέρουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Την πληροφορία αυτή οι αμερικανικές υπηρεσίες την πήραν από υποκλαπείσες επικοινωνίες της ηγεσίας της οργάνωσης.

Όπως ανέφερε η δημοσίευμά της η κυριακάτικη Bild (Bild Am Sonntag) η οποία επικαλείται πηγές από τις αμερικανικές υπηρεσίες η τρομοκρατική οργάνωση της ISIS μη θέλοντας να χρησιμοποιήσει μεθόδους μεταφοράς στελεχών της στην Ευρώπη μέσω αεροπορικής συγκοινωνίας εξαιτίας των μέτρων ασφαλείας φροντίζει να στέλνει στελέχη της μεταμφιεσμένα ως προσφυγές στην Τουρκία (τα οποία ούτος ή άλλως κυκλοφορούν ελευθέρα βέβαια) και από εκεί στα παράλια για να καταλήξουν πρώτα στην Ελλάδα και από εκεί στην Ευρώπη για την πραγματοποίηση επιθέσεων.

«Εξαιτίας των χαοτικών συνθηκών στα τουρκο-συριακά σύνορα είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστούν στελέχη της ISIS μέσα σε αυτό το κύμα των προσφύγων» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Bild.

«Επειδή εκατοντάδες προσφύγων περούν στην Τουρκία κάθε ημέρα οι ισλαμιστές της ISIS έχουν μια καλή κάλυψη περνώντας απαρατήρητοι στο πλήθος». Αναφέρει ακόμη η γερμανική εφημερίδα.

Η Τουρκία είναι γνωστό ΄τι χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σταθμός και στο αντίθετο δρομολόγιο. Τζιχαντιστές από όλα τα μέρη του κόσμου, (Ευρώπη, Βόρεια Αφρική, Ασία) έρχονται στην Τουρκία με μιας απλή τουριστική βίζα και από εκεί εισέρχονται στη Συρία από κάποια διάβαση των συνόρων.
Εντός της Τουρκίας λειτουργούν κέντρα της ISIS τα οποία κατευθύνουν τους ισλαμιστές στη Συρία και τους παρέχουν διάφορων ειδών διευκολύνσεις.

Οι αριθμοί προκαλούν ανατριχίλα. Όπως αποκαλύπτουν Ιρακινοί αξιωματούχοι μυστικών υπηρεσιών τουλάχιστον 100.000 ισλαμιστές πολεμούσαν μέσα από τις γραμμές της ISIS είτε στο Ιράκ είτε στη Συρία.

 Υπάρχουν τουλάχιστον 15.000 ξένοι εθελοντές στην ISIS στη Συρία μόνο εκ των οποίων οι 2000 από την Ευρώπη ανέφεραν στο AFP Αμερικανός αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών.


Και στην Ελλάδα, τι γίνεται;
Επόμενο είναι και εφόσον ουδείς ενδιαφέρεται, είτε κυβερνώντες είτε πολιτικό σύστημα, η κατάσταση στην Ελλάδα να έχει τεθεί εκτός ελέγχου.

«Κατακόρυφη αύξηση κατά 223,22% τον τελευταίο χρόνο σημείωσαν οι αφίξεις “προσφύγων” και “μεταναστών” στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, κυρίως στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό των αφίξεων αυτών εκτιμάται ότι προέρχονται από τη Συρία» αναφέρει το ελληνικό γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες,.

Χωρίς καμιά ιδέα για το τι ο «Δούρειος Ίππος» (όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα) αυτός σημαίνει για τη χώρα μας, το συγκεκριμένο γραφείο αναφέρει ότι  «το πρώτο οκτάμηνο του 2014 πέρασαν στην Ελλάδα από τη θάλασσα 22.089 άτομα.

Το αντίστοιχο διάστημα του 2013 ο αριθμός ήταν 6.834 άτομα, ενώ όλο το 2013 ήταν 11.500 άτομα. Μόνο τον Σεπτέμβριο εκτιμάται ότι έφτασαν στα νησιά του Αιγαίου 7.500 άτομα, από τα οποία τα μισά ήταν στα Δωδεκάνησα. Ο αριθμός των ατόμων που διέσχισαν τον ίδιο μήνα τα σύνορα του Έβρου ήταν 1.133».

Ενώ στην ίδια τη  Γερμανία που έχει θεσπίσει νόμους για την έκπτωση από την γερμανική υπηκοότητα τζιχαντιστών της ISIS και απέλασής τους στην Ελλάδα το γνωστό κόμμα ζητά στο επίσημο πρόγραμμά του Κατάργηση των σημερινών κέντρων κράτησης αλλοδαπών, κατάργηση των απελάσεων, κατάργηση των μηχανισμών αποτροπής εισόδου στη χώρα (λες και υπάρχουν τέτοιοι πλην ενός φράχτη) και άλλα ανεδαφικά.

Βέβαια του κινδύνους από την ελεύθερη και αθρόα μετανάστευση που εγκυμονούν για τη χώρα μας  το DN τους έχει αναφέρει επανειλημμένως και είναι κοινός τόπος για τους ανησυχούντες στη χώρα.
Τώρα όμως είναι και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ οι οποίες επισημαίνουν τον κίνδυνο.

Και τι λένε και τι πράττουν για αυτό οι πολιτικοί της χώρας. Η μεν κυβέρνηση έχει καταντήσει το Λ.Σ ακτοπλοϊκή εταιρεία η οποία πραγματοποιεί μεταφορές «μεταναστών» από την Τουρκία στην Ελλάδα η δε αξιωματική αντιπολίτευση διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα αγωνιστεί για «να μην γίνει το Αιγαίο νεκροταφείο ψυχών»!

Με τέτοιες ανεύθυνες πολιτικές και πολιτικούς που αγνοούν τι πραγματικά συμβαίνει στον πλανήτη Γη, το μέλλον για τη χώρα προδιαγράφεται από ζοφερό έως τραγικό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr