Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

«Πλεόνασμα» λαθρομεταναστών: Αύξηση 223% στην είσοδο τους στην Ελλάδα


«Πλεόνασμα» λαθρομεταναστών: Αύξηση 223% στην είσοδο τους στην ΕλλάδαΕίτε ομιλούν για «παράτυπους μετανάστες» είτε για «πρόσφυγες», η αλήθεια είναι μία: Η Ελλάδα δέχεται οργανωμένη και μαζική εισβολή – κυρίως από τα θαλάσσια σύνορά της – εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και η… παράτυπη μνημονιακή χούντα πετάει χαρταετό, ψηφίζοντας ανεγέρσεις τζαμιών και «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια.

Η κατάσταση δημιουργεί ένα εκρηκτικό μίγμα εντός των συνόρων.

Δεν κινδυνολογούμε, τα στοιχεία είναι επίσημα και προέρχονται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, η οποία σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Αθήνα, αποκαλύπτει ότι μέσα σε ένα χρόνο υπήρξε αύξηση 223,22% στην είσοδο των λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

Μόνο το πρώτο το πρώτο οκτάμηνο του 2014 πέρασαν στην Ελλάδα από τη θάλασσα 22.089 άτομα, ενώ το αντίστοιχο διάστημα του 2013 ο αριθμός ήταν 6.834. Τον Σεπτέμβριο εκτιμάται ότι έφτασαν στα νησιά του Αιγαίου 7.500 άτομα, από τα οποία τα μισά ήταν στα Δωδεκάνησα. Ο αριθμός των ατόμων που διέσχισαν τον ίδιο μήνα τα σύνορα του Έβρου ήταν 1.133.

Οι αριθμοί αυτοί, δεν συμπεριλαμβάνουν εκείνους που καταφέρνουν να εισέλθουν παράνομα στην χώρα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις αρχές. Επίσης γκρεμίζουν την κυβερνητική προπαγάνδα περί της αντιμετώπισης του φαινομένου με ημίμετρα όπως το τείχος του Έβρου, τα «κέντρα φιλοξενίας» ή τις κωμικές ανακοινώσεις των απελάσεων, την στιγμή που δεν υπάρχει αληθινή πολιτική βούληση για την αυστηρή φύλαξη των συνόρων ή για καταγγελία της κατάπτυστης συνθήκης «Δουβλίνο ΙΙ» που καθιστά την ρημαγμένη χώρα μας ένα απέραντο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών.

Να θυμίσουμε ότι η χώρα διαθέτει και Έλληνα επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων - Μετανάστευσης στην Ε.Ε. και ο Σαμαράς δήλωνε πως είναι  «εξαιρετικά τιμητικό για την Ελλάδα το χαρτοφυλάκιο Αβραμόπουλου».

Η κύρια αρμοδιότητα  που ανέλαβε η Ελλάδα είναι αυτή της προστασίας και διαχείρισης των συνόρων. Το θέμα είναι «ποιων συνόρων»; Της Ελλάδος ή της Γερμανίας; Με κανέναν τρόπο πάντως, η κυβέρνηση Σαμαρά δεν εξυπηρετεί το Εθνικό Συμφέρον.

Ακούμε συχνά για «θύματα ανθρωπιστικής κρίσης» και πνιγμένους ανθρώπους στο Αιγαίο και ασφαλώς κανένας δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος όταν χάνονται ανθρώπινες ζωές.  

Όμως με την παρούσα κατάσταση, δημιουργείται διπλή ανθρωπιστική κρίση, την οποία δεν αναφέρει κανείς: Υπάρχουν και οι Έλληνες πολίτες που έχουν δικαιώματα τα οποία καταπατεί βάναυσα η αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά. Έλληνες που ζουν με την απειλή της εγκληματικότητας για να κάνουν κάποιοι τα «καλά παιδιά» στη Μέρκελ, τον Ομπάμα και τις σιωνιστικές λέσχες.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ