Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένας από τους αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης που προσπάθησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Λούρο Πρέβεζας, όταν ο δουλέμπορος που μετέφερε με αυτό επτά λαθρομετανάστες έπεσε με ταχύτητα πάνω του!

Ο αστυνομικός πρόλαβε να πηδήσει μακριά κι έτσι το αυτοκίνητο που ερχόταν με ταχύτητα καταπάνω του τον τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, ο 25χρονος Πακιστανός οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο και ακινητοποιήθηκε στο 20ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων.

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που έφτασαν αμέσως, συνέλαβαν τον οδηγό και τους επιβάτες, τρεις Σύρους και τέσσερις από το Μπανγκλαντές, οι οποίοι τον είχαν πληρώσει για να τους μεταφέρει από την περιοχή της Άρτας στην Πρέβεζα. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς λαθρομεταναστών και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
defencenet.gr