Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ- Κυκλοφορούσε στην Αχαρνών με ΑΔΕΙΑ παραμονής ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΣ Τζιχαντιστής!

500
Σε άλλα κράτη τους συλλαμβάνουν ως τρομοκράτες και υπερβολικά επικίνδυνους, εμείς πάλι τους δίνουμε άδεια παραμονής και τους αφήνουμε να γνωρίσουν καλύτερα τα αξιοθέατα της χώρας.

Συγκεκριμένα, όχι μόνο είχε περάσει από την Ελλάδα, αλλά είχε και άδεια παραμονής στη χώρα μας, ο τζιχαντιστής που συνελήφθη τελικά στο Βέλγιο με την κατηγορία της συμμετοχής σε ομάδες ισλαμιστών στη Συρία και το Ιράκ.

Πρόκειται για τον 25χρονο Σύρο υπήκοο, ο οποίος ταξίδεψε από την Ελλάδα με προορισμό τη Σουηδία στα τέλη Ιουλίου, αλλά στον ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού του, στο Σαρλερουά, συνελήφθη, γιατί είχε πλαστό διαβατήριο.

Στη συνέχεια, όπως αποκαλύπτει το pentapostagma.gr, οι βελγικές αρχές διαπίστωσαν ότι ήταν ύποπτος για τρομοκρατικές πράξεις και συνελήφθη.

Ο Σύρος έφτασε στην Ελλάδα, σύμφωνα με τo pentapostagma.gr,περνώντας από την Τουρκία στη Ρόδο, μαζί με άλλους λαθρομετανάστες, τον Ιούνιο του 2014. Οπως δήλωσε ο δικηγόρος του, στις 13 Ιουνίου του χορηγήθηκε προσωρινή άδεια παραμονής για έξι μήνες και στη συνέχεια έμεινε δύο μήνες περίπου στην οδό Αχαρνών, στην οποία και κυκλοφούσε ανενόχλητος, όπως βέβαια και σε ολόκληρη τη χώρα...!!!

Ο 25χρονος εκτιμάται ότι είχε διασυνδέσεις με το Μέτωπο Αλ Νούσρα, τζιχαντιστική οργάνωση που αποτελεί παρακλάδι της Αλ Κάιντα και δρα στη Συρία.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια…