Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Η αλλοδαπή νταντά έκλεψε ...την οικογένεια!

Δεν σας κάνουν οι Ελληνίδες εργαζόμενες και φέρνετε αλλοδαπές εισαγώμενες για νταντάδες? οτι παθαίνετε σας αξίζει!




Την τελευταία στιγμή, πριν προλάβει να επιβιβασθεί σε πτήση με προορισμό την Αυστρία, πρόλαβαν οι αστυνομικοί
την 20χρονη Σλοβάκα νταντά με το μακρύ χέρι που, αντί να προσέχει τα παιδιά μιας οικογένειας στη Ρόδο, έψαχνε να βρει πού έκρυβαν τις οικονομίες τους οι γονείς!





Η νεαρή από την Σλοβακία είχε προσληφθεί εδώ και δύο μήνες μέσω ιστοσελίδας για κοπέλες από όλη την Ευρώπη οι οποίες αναζητούσαν εργασία σε σπίτια. Όμως, την ώρα που υποτίθεται ότι επιτηρούσε τα παιδιά του εργαζόμενου ζευγαριού, αναζητούσε τα χρήματα… Κι όταν βρήκε πού ήταν κρυμμένα, τα έβαλε στην τσέπη της και δήλωσε στον εργοδότη της ότι θα έλειπε λίγη ώρα για να τακτοποιήσει κάποια δουλειά!


Όταν, όμως, καθυστέρησε να επιστρέψει, εκείνος κάτι υποψιάστηκε. Έψαξε στο σημείο όπου έκρυβε τα χρήματα, δια πίστωσε ότι είχαν κάνει «φτερά» και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι άνδρες του τμήματος Ιαλυσού εντόπισαν την Σλοβάκα νταντά στο αεροδρόμιο, όπου είχε μόλις βγάλει εισιτήρια και περίμενε να αναχωρήσει για Αυστρία, από όπου θα συνέχιζε οδικώς το ταξίδι της για την πατρίδα της!

Στις αποσκευές της βρέθηκαν τα 15.675 ευρώ και 65 λίρες Αγγλίας που είχε κλέψει! Η 20χρονη παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο, που την καταδίκασε σε φυλάκιση πέντε μηνών με τριετή αναστολή.