Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Χαμός στα Άνω Λιόσια απο τους τσιγγάνους



Προχτες, 2 τσιγγάνοι, λήστεψαν το ταχυδρομείο των Ανω Λιοσίων, και στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, χτύπησαν σοβαρα 2 παλικάρια τα οποία χαροπαλεύουν.

Υστερα και απο αυτό το γεγονός, οι κάτοικοι εξαγριώθηκαν & διαμαρτυρήθηκαν στους αστυνομικούς, καθώς & προσπάθησαν να λιντσάρουν όποιον τσιγγάνο έβλεπαν...

Καθημερινό φαινόμενο κάθε λογής παρανομία στην περιοχή μας.

Σήμερα λοιπόν, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τσιγγάνοι έχουν οπλιστεί με καραμπίνες (μέχρι & παιδάκια 5 χρόνων περνάνε έξω απο το σπίτι μας με καραμπίνες), καίνε λάστιχα παντού, κάδους & εχουν ανάψει φωτιές έξω απο το αστυνομικό τμήμα....Απειλούν τους κατοίκους με αντίπεινα (?) Δηλαδή και έκλεψαν & τραυμάτησαν σοβαρά & ζητάνε & τα ρέστα.

Δηλ. άλλη μια νύχτα κόλαση & παρανομίας...Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση (μιας & η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι απίστευτη) είναι η ηχηρή απουσία των καναλιών & των δημοσιογράφων. Των ίδιων που επι πολλές ημέρες τώρα μας βομβάρδιζαν με το πόσο κακό είναι να απελαύνουν τους τσιγγάνους με πρόφαση τα ανθρώπινα δικαιώματά τους.

Δηλ. δεν τους ενδιαφέρει ότι οι τσιγγάνοι παρανομούν, ούτε τα δικά μας δικαιώματα & η ζωή τους ενδιαφέρει. Μόνο η καραμέλα των "ανθρωπινων δικαιωμάτων". Ντροπή στους δημοσιογράφους που υπολογίζουν τη ζωή ανάλογα με τη φυλή που ανήκεις, με το αν δηλώνεις ή είσαι μειονότητα(τότε σίγουρα θα εχεις τη συμπάθειά τους).

Ντροπή σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ