Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Παπανδρέου ανοίγει τα σύνορα της Ελλάδας για τους λαθρομετανάστες και Ρομά πού διώχνουν από την Ευρώπη..!!!

«Τη στιγμή που άλλες χώρες της Ευρώπης διώχνουν τους μετανάστες και τους Ρομά, εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες», δήλωσε χθες ο Γ. Παπανδρέου στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο επισκέφτηκε εκτός προγράμματος,για να παραστεί στην υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του νοσοκομείου και της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».


Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε το προσωπικό του ενδιαφέρον για το πρόγραμμα και τόνισε ότι το άνοιγμα των δομών του κράτους σε Ρομά και μετανάστες αποτελεί προτεραιότητα, τόσο δική του όσο και της κυβέρνησης… Ο άνθρωπος δυστυχώς μας επιβεβαιώνει συνεχώς,είναι πολύ επικίνδυνος και εκτός τόπου και χρόνου.


Η Ελλάδα και οι ιθαγενείς κάτοικοι της,ζουν κάτω από τον φόβο των νεοεισερχομένων κακοποιών,τον φόβο αν θα έχουν αύριο να φάνε ή ακόμα αν θα έχουν ρεύμα στο σπίτι τους.Τα μαγαζιά κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο.Ανεργία,θλίψη,απογοήτευση και σιχαμάρα για όλο το πολιτικό σκηνικό.


Η εγκληματικότητα και η δολοφονική δράση πάρα πολλών λαθρομεταναστών έχει σαν αποτέλεσμα την γκετοποίηση πόλεων και περιοχών,ενώ ταυτόχρονα έχουμε και την έξαρση του φανατισμού και του ρατσισμού και από τους Έλληνες προς τους αλλοδαπούς αλλά και από τους αλλοδαπούς προς τους Έλληνες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_7247.html