Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

«Να φύγετε από την Ελλάδα, είστε ανεπιθύμητοι»


190910-agiospant

Εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίων του Άγιου Παντελεήμονα

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς τους λαθρομετανάστες που ήρθατε παράνομα στην Ελλάδα χωρίς κανένας να σας καλέσει.

Οι φιλόξενοι και πονόψυχοι Έλληνες πολίτες, σας δέχθηκαν με στοργή, σας έδωσαν στέγη, τροφή, νοσοκομειακή περίθαλψη, εργασία και η ανταμοιβή μας ήταν η αχαριστία σας! Δεν σεβαστήκατε την φιλοξενία μας, τα ήθη και τα έθιμά μας και ιδιαίτερα εσείς οι μουσουλμάνοι κάνετε τα πάντα για να προσβάλλετε την θρησκεία μας.

Δεν σέβεστε τις εκκλησίες μας, τους εξωτερικούς χώρους τους, τους έχετε μετατρέψει σ σκουπιδότοπο και δημόσια ουρητήρια. Ανάμεσά σας υπάρχουν και φιλήσυχοι άνθρωποι, αλλά εμείς δεν μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε. Έχετε καταστρέψει τις πλατείες μας, τα πεζοδρόμια τα έχετε μετατρέψει σε παράνομα παζάρια και το κέντρο της πόλης μας έχει γίνει ένα γκέτο, γεμάτο από εγκληματίες.

Κάθε μέρα έχουμε εγκληματικές ενέργειες εναντίον νομίμων πολιτών. Κλοπές καταστημάτων και σπιτιών, ξυλοδαρμοί, βιασμοί, πωλήσεις ναρκωτικών και δεν είναι λίγες φορές που από εσάς τους λαθρομετανάστες έχουν δολοφονηθεί πολίτες για λίγα ευρώ.

Πολλοί από εσάς που προέρχεστε από την Ασία και την Αφρική, είστε και προδότες της πατρίδας σας, εγκαταλείψατε τις οικογένειές σας, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράν, το Ιράκ, την Παλαιστίνη, την Ινδία, τη Νιγηρία, τη Σομαλία, το Σουδάν και άλλες... στο έλεος των Αμερικανών και των διεφθαρμένων ηγετών και ήρθατε στην Ελλάδα για να περιφέρεστε άσκοπα στους δρόμους και να ζητιανεύετε στα φανάρια. Επιστρέψτε αμέσως στην πατρίδα σας, να πολεμήσετε τον Αμερικάνο και να αγωνιστείτε για την Δημοκρατία στην χώρα σας. Όπως γνωρίζετε στην Ελλάδα, υπάρχει μεγάλη οικονομική κρίση, δεν μπορούμε να σας ταΐζουμε άλλο.

Ήλθε η ώρα να φύγετε, είστε ανεπιθύμητοι. Πάνω από το 90% του ελληνικού λαού δεν σας θέλει, πολλοί πολίτες είναι εξαγριωμένοι μαζί σας γιατί προσβάλατε την αξιοπρέπειά τους. Μην πιστεύετε όσους σας πλησιάζουν και παριστάνουν τους φίλους σας. Θέλουν απλώς να σας εκμεταλλευτούν. Το μέλλον σας εδώ στην Ελλάδα είναι αβέβαιο.

Πριν απογοητευτείτε, επισκεφθείτε τις κρατικές υπηρεσίες και ζητήστε τους να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε πίσω στην πατρίδα σας, κοντά στις οικογένειές σας. Εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα πιέσουμε την κυβέρνηση και την ΕΕ και τα πολιτικά κόμματα, για να σας στείλουμε οικονομοτεχνική βοήθεια.

Κύριοι λαθρομετανάστες, καλή επιστροφή στην Πατρίδα σας

Οι κάτοικοι της περιοχής
Εκδήλωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα στον Άγιο Παντελεήμονα
Σήμερα, στις 6.30 το απόγευμα, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα έχει προγραμματιστεί ακόμη μια συγκέντρωση των κατοίκων.

Ακόμη μία φορά, οι κάτοικοι έχουν όλη την καλή διάθεση να μαζευτούν, για να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα της γειτονιάς τους. Βεβαίως, υπήρχαν αντιδράσεις. Κάποιοι κάτοικοι θεωρούν, ότι αυτή η εκδήλωση στην αρχή της... προεκλογικής περιόδους, διατρέχει τον κίνδυνο να "καπελωθεί" και να κάνει τελικά κακό στην όλη υπόθεση. Αυτές τις διευκρινήσεις τις έκαναν κάτοικοι, οι οποίοι όμως παρ' όλα αυτά θα κατέβουν στην εκδήλωση, θα κατέβουν για να στηρίξουν πάνω από όλα τους συμπολίτες τους. Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, ότι η πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, έχει γίνει σύμβολο.

Ένα σύμβολο που θα πρέπει να ενώνει και όχι να διαχωρίζει με βάση βραχυπρόθεσμους πολιτικούς στόχους. Από όποια πλευρά και αν προέρχονται προσπάθειες ή απόψεις, θα πρέπει να βρεθεί ένα status quo που θα επιτρέπει σε όλους να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή, ακόμη και αν υπάρχουν επί μέρους διαφωνίες.