Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ (Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ)


Μαροκινοί και Αλγερινοί κακοποιοί γυρίσαν από τις διακοπές στα νησιά (που είχαν κατακλέψει και εκεί τους λουούμενους) και άρχισαν πάλι το γνωστό κόλπο.Να στήνουν καρτέρι και να δέρνουν περαστικούς.Από ηλικιωμένους και γυναίκες μέχρι μικρά παιδιά.Ασχέτως εθνικότητας,ηλικίας ή και υγείας του θύματος.

Αυτό έπαθε ένας ακόμα ήρωας από τους τελευταίους νόμιμους περαστικούς στην περιοχή σήμερα στις 14/9/10..

Ο άνθρωπός πήγαινε στην δουλειά του οι τρεις αλλοδαποί πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.

Ο άνδρας προσπάθησε να αντισταθεί αλλά απέναντι σε τρεις δράστες η προσπάθειά του αποδείχθηκε μάταιη. Οι ληστές άρπαξαν την τσάντα του και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Τα γύρω στενά καταγγέλλω πως είναι (ας το δουν οι φίλοι αστυνομικοί που διαβάζουν το blog) είναι η Αχιλλέως και Κων/πόλεως στις γραμμές του τραίνου και στο τέλος της Βιργινίας Μπενάκη.

Άλλο στενό είναι (τι στενό πλατεία είναι) η πλατεία στο θέατρο Κεραμεικός..και έξω από το θέατρο της Βαγενά.

Άλλο στενό είναι η Λεωνίδου,η Κεραμεικού και στην αρχή της Ιάσωνος κοντά στην Πειραιώς και φυσικά στην Πλατεία Κουμουνδούρου.

Εκεί αράζουν και κανονίζουν τις μοιρασιές και το που θα πάνε.Συνήθως φοράνε βερμούδες,αθλητικά ακριβά παπούτσια και στην πλάτη έχουν ένα μικρό σακίδιο.

Ξυπνήστε εκεί στην αστυνομία,σας έφαγαν οι κόντρες μεταξύ σας και τα συνδικαλιστικά.

Παναγιώτης ένας από τους τελευταίους Έλληνες κατοίκους της περιοχής.
eglimatikotita