Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

Στη..."φάκα"σπείρα Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών


Χθες βράδυ,από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνελήφθησαν στα Μέγαρα Αττικής δύο νεαροί Αλβανοί 23 και 25 ετών και στα Ιωάννινα ένας ακόμη 23χρονος Αλβανός, για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που οργανώθηκε μετά από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικός, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού και προσποιούμενος τον διακινητή, παρέλαβε,τις πρωινές ώρες χθες από προσυμφωνημένο σημείο στον Αμάραντο Κόνιτσας, σαράντα (40) δέματα ακατέργαστης κάνναβης, με σκοπό να τα μεταφέρει στα Μέγαρα Αττικής.

Στις 23.30΄ το βράδυ, οι δύο νεαροί Αλβανοί,προσήλθαν με Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο σε προσυμφωνημένο σημείο, για τη παραλαβή τριάντα πέντε (35)δεμάτων και συνελήφθησαν. Μια ώρα αργότερα, στα Ιωάννινα συνελήφθη και ο 23χρονος, ο οποίος θα παραλάμβανε την υπόλοιπη ποσότητα των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τα σαράντα ένα (41) περίπου κιλά ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (4.500) ΕΥΡΩ που βρέθηκε στην κατοχή των δύο Αλβανών και το όχημα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.