Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

AΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

AΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ , ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΕΡΑΝΤΖΕΡΟΥ. ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΔΩΡΟΥ [ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ] ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΖΥΓΑΡΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΑΝ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ 5 ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, 2 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ "ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ" ΤΡΙΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και ΣΑΤΩΒΡΙΑΝΔΟΥ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΙΑΣ ΘΑΥΜΑΣΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ?
ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΣΜΗ ΤΩΝ ΟΥΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ??


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Α.Δ.


ανανέωση : o παραπάνω χρήστης μας έστειλε μια φωτογραφία με τα σημεία που αναφέρει, μήπως και βοηθήσει την καημένη την ηγεσία της αστυνομίας και συλλάβει επιτέλους τους εμπόρους ναρκωτικών και καθαρίσει καθόλου το κέντρο.